XAAAAAAAAX
Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm güzel insanlar halk arasında HIV / AIDS olarak bilinen hastalığa yakalandım Kazanılmış Bağışıklık sistem yetmezliği ... Ancak durum bildiğiniz gibi değil sağlık personeliyim uzun zamandır sitedeyim ve ilk defa çaresiz bir şekilde bu konuyu açtım Allah için sizden yardım istiyorum ... Hastalığa yakalanma durumum özetle Bir hastaya müdehale esnasında iğne batması sonucu ve sonrasında tedbir alınmasına rağmen Prep tedavisinin uygulanmasına rağmen virüsün direnç geliştirmesi sonucu bu hastalığa yakalandım ve gerçekten okadar çaresizlik içerisinde hissettim ki kendimi 24 yaşında hayatım karardı Allah derdimizi unutturacak dert vermesin... virüsü durduracak bir tedaviye başladım ömür boyu kullanmam gereken haplar var evlenme niyetim varken böyle birşey başıma geldi... Rabbimin elbet vardır bir bildiği dedim tevekkül ettim sırtımda çok ağır bir yük hissediyorum Rabbim Şifa verendir elbet bu yükü sırtımdan alır inşAllah ancak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şifa ilmine sahip gerçekten Allah rızası için bana yardım edecek biri var mı kul kula vesiledir... Bir insanın hayatını kurtarmak için hayatımı ortaya koyduğum zamanlar oldu insanların ölüm haberlerini vermem gerektiği durumlar oldu herzaman insanlara iyi niyetli oldum Rabbim bunu neden verdi diye sorgulamıyorum ancak derdi veren Rabbim şifasınıda verir ne olur bana yardım edin ... Günlerdir ağlıyorum beni bir kardeşiniz oğlunuz yiğeniniz olarak görün ... Sormak istediğiniz ne varsa herşeyi anlatabilirim cevaplayabilirim sevgilerim ile selam ve dua ile ...