kapgantamu
Kayıtlı Üye
bu şans tılsımlarının kumar, şans oyunlarında bi faydası var mı ?
Tılsıma göre değişir. Bir de şunu unutmamak gerekir, herşeyin bir bedeli vardır. Şans oyunlarında büyük para kazanmak kaderiniz de yok ise, majikal desteği alarak kazandığınız paranın bedelini ne şekilde ödeyeceğiniz bilmek, ve bunun size uygun olup olmadığına karar vermeniz gerekmektedir.bu şans tılsımlarının kumar, şans oyunlarında bi faydası var mı ?
bedel ödenir sorun yokta. bana kumarda şans getirecek veya büyük paralar kazandıracak bi büyüyü bulamadım.Tılsıma göre değişir. Bir de şunu unutmamak gerekir, herşeyin bir bedeli vardır. Şans oyunlarında büyük para kazanmak kaderiniz de yok ise, majikal desteği alarak kazandığınız paranın bedelini ne şekilde ödeyeceğiniz bilmek, ve bunun size uygun olup olmadığına karar vermeniz gerekmektedir.
Bakınız, ben bedelin ne olduğunu bildiğim için hiç o konuda büyüleri araştırmıyor ve üretiyorum. Bedel öyle bir bedel olacak ki, kazandığınız paralarla sevinmeyeceksiniz. Keşke yapmasaydim diyeceksiniz. İşlerinde şans majisine yonelmenizi tavsiye ederim.bedel ödenir sorun yokta. bana kumarda şans getirecek veya büyük paralar kazandıracak bi büyüyü bulamadım.
açıkçası büyü yapılmasından yana bi sorun yok benim için ama yinede teşekkür ederim. bir gün denemek isterseniz benim üzerimde deneyebilirsinizBakınız, ben bedelin ne olduğunu bildiğim için hiç o konuda büyüleri araştırmıyor ve üretiyorum. Bedel öyle bir bedel olacak ki, kazandığınız paralarla sevinmeyeceksiniz. Keşke yapmasaydim diyeceksiniz. İşlerinde şans majisine yonelmenizi tavsiye ederim.