createtherules ©
Kayıtlı Üye
Bunu kullandığımı ve mükemmel sonuç aldığımı birinci ağızdan söyleyebilirim. Çalıştığım konuyla ilgili adeta mucizeler yağdı bu kadar net söylüyorum.
Nasıl kullandın yazdın kolyemi yaptın ya da cebemi attın sonrasında yaktınmı yoksa hala takmaya devammı ediyorsun tecrübelerini dinlemek isterim cidden.Bunu kullandığımı ve mükemmel sonuç aldığımı birinci ağızdan söyleyebilirim. Çalıştığım konuyla ilgili adeta mucizeler yağdı bu kadar net söylüyorum.
Gerçekten işe yaradı mı çok ihtiyacım var şansaBunu kullandığımı ve mükemmel sonuç aldığımı birinci ağızdan söyleyebilirim. Çalıştığım konuyla ilgili adeta mucizeler yağdı bu kadar net söylüyorum.
Sizde yaramaz. İnancınız yok.Gerçekten işe yaradı mı çok ihtiyacım var şansa
İnanarak yapiyorum ama yaptıktan sonra içime bı hoş düşüyorSizde yaramaz. İnancınız yok.
Söyle soyliyim ilk yaptığım gün etkisi mi yada benim enerjim mi bilmiyorum rune uzerine planlar yapıyorum olunca şunu şöyle yaparım böyle yaparım su şöyle olursa bu böyle olur gibi sonra enerji kayboluyor bana daha çok galiba görev verilince enerjiden etkilenmeyecek bişey lazım ilk enerjinin yettiği bişeyİnanarak yapiyorum ama yaptıktan sonra içime bı hoş düşüyor
Enerjiden etkilenmeyen işlem yok. Tanrı daveti yapsanaz bile, yeterince ve doğru enerji şart.Söyle soyliyim ilk yaptığım gün etkisi mi yada benim enerjim mi bilmiyorum rune uzerine planlar yapıyorum olunca şunu şöyle yaparım böyle yaparım su şöyle olursa bu böyle olur gibi sonra enerji kayboluyor bana daha çok galiba görev verilince enerjiden etkilenmeyecek bişey lazım ilk enerjinin yettiği bişey
Deniyim bıEnerjiden etkilenmeyen işlem yok. Tanrı daveti yapsanaz bile, yeterince ve doğru enerji şart.
Hermes jimnastiği deneyin
Teşekkür ederim birde öyle deniyimEnerjiden etkilenmeyen işlem yok. Tanrı daveti yapsanaz bile, yeterince ve doğru enerji şart.
Hermes jimnastiği deneyin