VirtiualHuman
Kayıtlı Üye
Uyandım herzamanki gibi sakin bir gündü kalktım kahvaltımı yaptım üstümü başımı değiştirdim dışarı çıkıcam yatak odasından haşır huşur tabiri caizse sesler geliyor bi irkilme oldu tabi gidiyimmi gitmiyimmi diye düşünürken ağırca kapıyı araladım ve iki simsiyah gölge havada süzülüyorlardı bi kaç saniye baktım gerçekmi değilmi diye kendimi bile tokatladım yok olmuyo bunlar tabi bi kaç saniye içerisinde olan bişey ilk tepkim yuvarlanarak kaçmak oldu kapıya doğru koştuğumda tekrar gölgeleri gördüğüm yere geri döndüm ve bu 5 defa tekrarlandı gidemiceğimi anladıktan sonra hiçbişey yapamadım beynim donmuştu gölgeler havada farklı şekiller alarak birleştiler ve bi silüet oluşturdular bişeyler konuştu fakat anlamadığım bir dildi sonra havadan ağır bir şekilde yere süzüldü bana elini uzattı yapabileceğim hiçbişey yoktu kaçamıyordum korkudan cevap veremiyordum onu yok edemiyordum yapabileceğim tek şey onun istediklerini yapıp bundan kurtulmaktı elimi uzattım ve sanki çok şiddetli bir deprem olurcasına heryer sallandı gölge patladı heryere saçıldı ve yok oldu bunlar hala gerçekmi değilmi diye düşünüyorum bi ara mutlaka psikoloğa gidicem şuan evimdeyim ve daha kötüsü yatak odasındayım durumumu düşünemezsiniz