"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sakal Çıkması İçin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samatra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samatra

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sakal çıkarmak için ne yapmamız gerekiyor ? 19 yaşındayım daha tüy şeklinde ? sarımsak çıkarır diyorlar. bilgisi olan varmı? teşekkürler.

ben 20 yaşındayım ve bende de çıkmıyor,yapacak bir şey yok,sarımsak belki biraz işe yarar ama o da yüzü yara bere içinde bırakıyor.jilet de işe yaramaz çünkü kıl kökleri yoksa istediğin kadar jilet vur çıkmaz.

ben 21 yaşındayım sakalım yok bebek gibi yüze sahibim kılda keramet olsa anlayan anladı bence çok istiyorsan ektirmelisin :)

sakalının çıkması için hergün jilet vur.cünkü sakal cildi gergin tutar.sakalı olmayan insanlar 35-40 yaşına geldiğinde cildi sarkar.

Askerde çok rahat edersin hiç elleme . Zamanla çıkar merak etme

Sakal çıkmaması için bir şeyler bilen varsa paylaşsın lütfen
BIKTIIIIIIIIIIIIM 14 yaşımdan beri ben bittim onlar bitmedi kes ha kes ;)

bende 18 yaşındayım 30 yaşında adamın sakalı bu kadar çok çıkmaz yahu azalması için bir şeyler varsa paylaşın lütfen :)

Önce bir doktora git köse misin değil misin öğren. köseysen hiç bişey yapma yapsanda etki etmez değilsen her hafta jilet vur çıkar

Çıkması için kayısı yağını öneririm,gerçi bir bay değilim ve baylarda etkisi farklı mıdır bilemem ama yakın çevremden şahidim kayısı içeren ve yağını kullanan pek çok bayan arkadaşım(ki aldıkları ürünler güzellik kremi,losyonları ya da yaşlanma önlesin diye saf kayısı yağı)zamanla yüzlerinde tüylenme olduğunu söylediler hatta birkaçınınkine şahitim.Hep badem yağı denir ama son zamanlarda kayısıyı çok duyar oldum.

Çıkarmaması veya azaltması için gerçekten bitkisel bir bilgim yok.Anadolu'da rivayetler var böyle,yeni doğan bebeğin tüysüz olmasını istenen bölgesine fare sidiği veya yarasa pisliği sürülür ve orada ömür boyu tüy olmaz diye,ancak görmüşlüğüm şahit olmuşluğum yok,ama şunu düşünelim öyle birşey olsa idi istenmeyen tüylerden tüm dünya kurtulurdu herhalde:)Mevcut tek uygulama ense ve boyunda ciddi rahatsızlık veriyorsa size lazer yaptırmanız,esmerseniz veya tüylerini siyahsa tabiki.Bir bay arkadaşım beyaz tenli ancak siyah saçlı sakallı ve tüm vücudunda bu sorun var,işi gereği yakası kapalı gömlek giyerdi ve her tıraştan sonra akşam evine gittiğinde gömlek yakaları kan olurdu.Çok muzdaripti bu dertten o lazer yaptırdı boyun kısmına ve herkese de tavsiye ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri