"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

saç rengi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloodlove

Kayıtlı Üye
Göz rengini degistirebildiğimiz gibi saç rengini de degistirebilirmiyiz? Hepinizin saç boyası kullan diyeceğini biliyorum ama ben bunun dışında bir yol var mı diye merak ediyorum?

Tabiki sonuçta yine değişecek şey pigmentler, ancak saç sayısı çok çok fazla olduğu için göze göre biraz daha çalışma ve zaman gerektirir. Tutam tutam deneyin bence :) Yinede şunları bilmenizde fayda var, saçta 3 tip pigment vardır. En dışta mavi, orta kısımda kırmızı, en içte de sarı pigmentler bulunur. Bir saçı sarı yapmak için resmen asite sokuyorlar iç kısma ulaşmak için, tanıdıklarınızdan bilirsiniz :) Doğal olmayan renkler de oluşturulabilir mi, onu bilemiyorum.

evet arkadaşlar göz rengi saç rengi hatta burun kemiği haih yamuk olanlar bile bunu düzeltebiliyor... bir çok şey değiştirilebiliyor fakat zaman alıyor baş ağrıları oluyor gülü seven dikene katlanır.. bazı yan etkileride varmış diye duydum mesela yanlışlıklar yaparsanız odaklanamazsanız renge göz kırmızı bile olabilirmiş yada istediğiniz şeyin aşırısı da olabilirmiş...

Ya da kendimizi olduğumuz gibi kabullenmekle başlayabiliriz buna;)

İnsanın kendini beğenmemesi ya da başkasına özenmesi kafadan herşeyi yerle bir ediyor zaten, gel de yaşa kendi kendinle.....:willy_nilly:

bunun kendimizi kabul etmememizle bir alakası yok beynimizi kullarak bazı şeyler yapıyoruz istemediğimiz bir şeyi düzeltiyoruz. evet bu böyle diye ozaman her şeyi kabul edelim kaderimiz yazılmış diye hiçbir şeye yön vermeyelim ozaman? arkadaşlar herşeyin çaresi vardır isteyin alacaksınızdır. bir söz yazmak istiyorum ''Dileyin verilecektir. Arayın bulunacaksınız.kapıyı çalın size açılacaktır çünkü dileyen alır arayan bulur kapı çalınana açılır.''(incil luka/11/9) arkadaşlar düşünceyle saçıda değiştirebilirsiniz gözüde boyunuzuda... deneyin belki bir yıl belki bir belki bir gün sürer bu belli olmaz odaklanmanıza bağlıdır :)

bunun kendimizi kabul etmememizle bir alakası yok beynimizi kullarak bazı şeyler yapıyoruz istemediğimiz bir şeyi düzeltiyoruz. evet bu böyle diye ozaman her şeyi kabul edelim kaderimiz yazılmış diye hiçbir şeye yön vermeyelim ozaman? arkadaşlar herşeyin çaresi vardır isteyin alacaksınızdır. bir söz yazmak istiyorum ''Dileyin verilecektir. Arayın bulunacaksınız.kapıyı çalın size açılacaktır çünkü dileyen alır arayan bulur kapı çalınana açılır.''(incil luka/11/9) arkadaşlar düşünceyle saçıda değiştirebilirsiniz gözüde boyunuzuda... deneyin belki bir yıl belki bir belki bir gün sürer bu belli olmaz odaklanmanıza bağlıdır :)

Bunun kendimizi kabul edip etmemekle alakası var! Bu gücünün farkında olan ve kullanabilen bir insan bunlarla uğraşmaz, bedene takılıp kalmaz! bu kadar ilgi çekmesinin sebebi de aç gözlü ego!

Kendinin ve boyutlarının farkında olmak çok yüksek bir bilinçtir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri