Atomkarinca
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, birisinin rüyasına girip onunla konuşmak mümkünmüdür? Mesela görüşmediğim bir arkadaşımın ya da tanımadığım herhangi birinin…
Lusid yapabiliyor musunuz?Arkadaşlar merhaba, birisinin rüyasına girip onunla konuşmak mümkünmüdür? Mesela görüşmediğim bir arkadaşımın ya da tanımadığım herhangi birinin…
HayırLusid yapabiliyor musunuz?
Daha doğrusu hiç denemedim ve bilmiyorum.Lusid yapabiliyor musunuz?
ben yapabiliyorumLusid yapabiliyor musunuz?
o zaman mümkün müdür?birisinin rüyasına girip onunla konuşmak mümkünmüdür?
lusid ile uğraşmana gerek yok google ye yaz enochian alfabesi ile yazılan o yıldız uygulamasını yap ama sorumlusu ben değilim vebalide bende değilArkadaşlar merhaba, birisinin rüyasına girip onunla konuşmak mümkünmüdür? Mesela görüşmediğim bir arkadaşımın ya da tanımadığım herhangi birinin…
O alfabesiyle rüya kontrolünüzün tamamen altında mı oluyor?lusid ile uğraşmana gerek yok google ye yaz enochian alfabesi ile yazılan o yıldız uygulamasını yap ama sorumlusu ben değilim vebalide bende değil
Başlangıç diye bir film var. Onda olan herşey gerçekte mümkün.ben yapabiliyorum
o zaman mümkün müdür?![]()
Baktım ama rüyasında görmesi için yapılan birşey bu sanırım. Ben rüyasına girmek ve ona söylemek istediklerimi anlatmak istiyorum.lusid ile uğraşmana gerek yok google ye yaz enochian alfabesi ile yazılan o yıldız uygulamasını yap ama sorumlusu ben değilim vebalide bende değil
Gereken cevap dm kutundaBaktım ama rüyasında görmesi için yapılan birşey bu sanırım. Ben rüyasına girmek ve ona söylemek istediklerimi anlatmak istiyorum.![]()
Merhaba. Benimle de paylaşmanız mümkün mü?Gereken cevap dm kutunda
Bende bekliyorum sizin için uygunsa merak ettim şimdiGereken cevap dm kutunda
Urum enochian artık çalışmaz demişti diye hatırlıyorum.lusid ile uğraşmana gerek yok google ye yaz enochian alfabesi ile yazılan o yıldız uygulamasını yap ama sorumlusu ben değilim vebalide bende değil
Urum enochian artık çalışmaz demişti diye hatırlıyorum
Google da yıldızı ve kişinin ismini yazıp yastık altına koyarak uyuyun diyor ama bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum. Denemedim o yüzdenUrum enochian artık çalışmaz demişti diye hatırlıyorum.
Şimdi tekrar baktım da çalışmıyor diye bir şey göremedim ama uyumlanmak gerekiyormuş.Google da yıldızı ve kişinin ismini yazıp yastık altına koyarak uyuyun diyor ama bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum. Denemedim o yüzden
Uyumlanma nasıl oluyor acaba? Bu uygulama dışında işe yarayan bir başka uygulama bilen varsa aydınlatabilir mi çok memnun olurum. Sadece rüyasına girsem kafi konuşmak için değilŞimdi tekrar baktım da çalışmıyor diye bir şey göremedim ama uyumlanmak gerekiyormuş.
Çok basit bir yöntem mevcut. Uyumlu bir şarkı seç ve uyurken dinlediğinde seni onun rüyasına götüreceğine inan ve bir bakmışsın rüyasındasın : ) tabi hızlıda olabilir zaman da alabilir. Yeter ki inan.Uyumlanma nasıl oluyor acaba? Bu uygulama dışında işe yarayan bir başka uygulama bilen varsa aydınlatabilir mi çok memnun olurum. Sadece rüyasına girsem kafi konuşmak için değil![]()
Denemesi bedavaUrum enochian artık çalışmaz demişti diye hatırlıyorum.