hekate22
Elit Üye
Tüm forum sakinlerine iyi günler diliyor ve fikirlerini rica ediyorum. Son günlerde rüyalarımda sürekli mesajlar alıyor ve unutuyorum. Bu, sıradan bir rüya olayını geçti ve bu gün ilk kez sıkıntıyla uyandım. Kalem ve defterim baş ucumda hazır duruyor ama tek bir cümlesini bile hatırlamıyorum. Bazen yazı olarak bazen görüntüsüyle ve anlamıyla karşıma çıkıyor. Arada uyanıyorum, tekrar daldığımda başka konular çıkıyor ve uyandığımda hiç birşey hatırlamıyorum. Bu gece bu üç kez tekrarlandı; ve ben sabah sıkıntıyla uyandım. Sanki hatırlamam gerektiği ve bunu başaramadığımın sıkıntısıydı; ilk kez böyle birşey oluyor. Verilen mesajların kendimle ilgili degil de tüm insanlığı kapsayan mesajlar olduğunu farkediyorum...Yıllar önce yukarıdan , büyük Marmara depremini görmüştüm çok net olarak ve dünya küresinin belli kısımları yanıyordu. Çok net, hatta resmini yapacak kadar ve üzerimde beliren bir peygamber benzeri ile telepatik bilgi alarak vs.vs ve onun üzerinde ise bir kozmik hareket gördüm, ona bunu da sordum ama cevap vermedi ve kaybolmuştu...Bunun kozmik bir olayla ilgili olabileceği yorumunu yapmıştım ve beklemiştim.
Ondan yıllar sonra büyük Tusunami olayının mesajını gördüm...bunlardan bir iki kişiye bahsettim bir yanıt şöyle dursun boş boş baktılar. Ve son üç yıl içinde günün belirli saatinde gözüme gözüme sokuldu ve ben izi takip ettim, yorumumu bu kez kimseye bahsetmedim. Çünkü yaşanan yaşanacaktı ve ben artık gerekte duymadım açıkca...ve şu an yazdığım bir iki satırı yazmışken sildim.;Çünkü bazı arkadaşların yanlış anlamasının tepkisini göze almıyorum...
Ama şu rüyalar ve yanıtlarının artmasının ardından bu sabah ki sıkıntı dikkatimi çekti. Bunun sebebini belki içinizden yorumlayabilecek yada bir ip ucu verebilecek arkadaşlar çıkabilir. Ama bende kendimce bir çalışma uygulamaya gayret edicem bu arada.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ondan yıllar sonra büyük Tusunami olayının mesajını gördüm...bunlardan bir iki kişiye bahsettim bir yanıt şöyle dursun boş boş baktılar. Ve son üç yıl içinde günün belirli saatinde gözüme gözüme sokuldu ve ben izi takip ettim, yorumumu bu kez kimseye bahsetmedim. Çünkü yaşanan yaşanacaktı ve ben artık gerekte duymadım açıkca...ve şu an yazdığım bir iki satırı yazmışken sildim.;Çünkü bazı arkadaşların yanlış anlamasının tepkisini göze almıyorum...
Ama şu rüyalar ve yanıtlarının artmasının ardından bu sabah ki sıkıntı dikkatimi çekti. Bunun sebebini belki içinizden yorumlayabilecek yada bir ip ucu verebilecek arkadaşlar çıkabilir. Ama bende kendimce bir çalışma uygulamaya gayret edicem bu arada.
Şimdiden teşekkür ederim.