michaellangdon
Kayıtlı Üye
merhabalar, 2 gece önce gördüğüm rüyayı düşündükçe hala korkuyorum. gereksiz ayrıntıları geçip kısaca bahsedeyim. rüyamda eve geldiğim sırada odamda çok yakışıklı bulduğum (hatta gerçek hayatta çok beğendiğim bir oyuncu tipinde) bir erkek ayakta beni bekliyordu. yanında ondan küçük duran biri daha vardı ve bana yakışıklı erkeğin şeytan olduğunu, benimle anlaşmak istediğini ve anlaştığımız zaman istediğim dilekleri yerine getireceğini söyledi. Bunu yapma için bir kağıda dileklerimi yazıp altına imzamı atmam ve ona teslim etmem gerekiyordu. düşündüm ve gerçekten olmasını istediğim dileklerim olduğu için 4 tane dileğimi alt alta sıralayarak yazdım ve imzamı attım. ama daha sonra tam verecekken korktum ve vermekten vazgeçtim, bir defter sayfasına yazmıştım defteri vermek yerine gidip camdan aşağı attım ve kaçmak üzereyken yakışıklı şeytanın yüzü birden çok korkunç bir hal aldı. ama bana dokunup zarar veremedi, imzamı ona benim vermem gerekiyormuş ben kendim vermeden zorla alamıyormuş çünkü. ama bu rüyayı gördüğüm sırada irkaç kere uyandım geri yattığım sırada rüya devam etti bir türlü çıkamadım çok korkunçtu odamda olduğu için hala korkuyorum..
Gerçekten benimle anlaşma yapılmak istenmiş olabilir mi? çünkü çocukken yıllar önce bir karabasanım olmuştu. gece uyanmıştım ve odamın ışığı yanıyordu. yatağımda gözlerim açık etrafa bakıp neden odam aydınlık diye düşünürken zihnimin içinden bir ses benimle konuşarak "benim tarafıma geç, benimle olursan istediğin her şeyi alırsın" gibi şeyler söyledi. ben korkup reddettim ve dua ettim. ısrar etmedi ve "peki şimdi gidiyorum ama sonra tekrar gelicem" dedi. bu olayın üzerinden 15 yıl falan geçti hala aklımda. tekrar gelicem dedikten sonra bir daha gelmemişti o rüyaya kadar. tabi okarabasan gibiydi, uyanıktım, bu ise rüya. ondan sonra günlerce tek başıma uyumaya korkmuştum. şimdi de korkuyorum. yaşadığım ilginç olaylar var buradaki herkes gibi.. bana bir şey söylenmesine ihtiyacım var.
çok teşekkür ederim şimdiden..
Gerçekten benimle anlaşma yapılmak istenmiş olabilir mi? çünkü çocukken yıllar önce bir karabasanım olmuştu. gece uyanmıştım ve odamın ışığı yanıyordu. yatağımda gözlerim açık etrafa bakıp neden odam aydınlık diye düşünürken zihnimin içinden bir ses benimle konuşarak "benim tarafıma geç, benimle olursan istediğin her şeyi alırsın" gibi şeyler söyledi. ben korkup reddettim ve dua ettim. ısrar etmedi ve "peki şimdi gidiyorum ama sonra tekrar gelicem" dedi. bu olayın üzerinden 15 yıl falan geçti hala aklımda. tekrar gelicem dedikten sonra bir daha gelmemişti o rüyaya kadar. tabi okarabasan gibiydi, uyanıktım, bu ise rüya. ondan sonra günlerce tek başıma uyumaya korkmuştum. şimdi de korkuyorum. yaşadığım ilginç olaylar var buradaki herkes gibi.. bana bir şey söylenmesine ihtiyacım var.
çok teşekkür ederim şimdiden..