Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek

Merviş

Kayıtlı Üye
Merhaba spiritüel konularda Allah’a sığınarak korunma çalışması yapan biriyim. Nas ve felak suresi okumak gibi klasik her müslümanın yaptığı şeyleri yapıyorum. Bir süredir iş ortamında gerginliğimi azaltmak için la havle çekmeye başlamıştım sanırım dozu arttırarak yanlış bir şeye sebep oldum. Üst üste iki gün iki insanla kavga ettim. Ancak hakaret etmeden sürdürmeye çalıştığım kavgalardı. Sanırım kavga ettiğim kişilerden birisi bana büyü yaptı. Rüyamda kara kediler, bir succubus ve bir hoca gördüm. Hoca efendi rüyada ruhsal rehber olacak ki bana ‘’ sana büyü yapmışlar’’ dedi ben de saf gibi iyi büyü mü, köyü büyü mü diye sordum. Sonra kara kara kediler gördüm her yerde ve bir succubus geldi ona da saf gibi yaşam enerjimi mi alacaksın diye sordum ama o acelem var şimdi gideyim sonra iki arkadaşımla daha geleceğim dedi. Konuyla alakalı bir uzmana danıştım yarına randevu verdi ve gerçekten büyü olduğunu doğruladı ama yeni yapıldığını söyledi böyle bir durumda sizce felak nas gibi sureleri okumak dışında günlük hayatta kendimi korumak için ek olarak ne yapmalıyım. Ben sürekli allahı zikretmeye çalışıyordum, hamdolsun Allah bunlardan haberdar beni hemen uyaracak bir rüya görmemi sağladı. Selam ve dua ile

Bugün ilk temizleme işlemini tamamladık. Birkaç kişi birden yapmış bu habis şeyi. İnsanların kendi hayatsızlığına hayret ettim. Bana sürekli Ayetel kürsi, nas ve felak muvazzeteyn surelerini okumamı önerdi hocam. Bana rehberlik ederek yardımcı olan ve durumu haber veren baba soyumdan dedemdi. İşlem yapılır yapılmaz bana haber vermeye geldi. Allah’a hamdolsun. Hemen de temizlendi. Babamla her ne kadar anlaşmazlıklarımız olsa da onun ortak atalarımız tarafından korunduğumu bilmek beni çok rahatlattı.Babamla aramdaki soğukluktan hicap duyup kendisini aradım hal hatır sordum. Çok şükür ki iyilermiş. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

O tip rüyayı bende gördüm. Rüyayı iyiye yorumlarsan iyi olur kötüye yorarsan kötü şeyler yaşarsın. La havle zikri kuvvetli sanırım o zikri çekerken aynı rüyayı görmüştüm

la havle çekmeye başlamıştım sanırım dozu arttırarak yanlış bir şeye sebep oldum. Üst üste iki gün iki insanla kavga ettim

Evet, zikirde doz arttırımı güç fazlası olarak size geri döner. Bu güç sinerjik bir tesir etme gücüdür. Bazen extra moral ve motivasyona evrilir, ama bazen de kontrolünüz dışına çıkar ve çatlakları olan, yani belli belirsiz etkileşimlerde bulunduğunuz netliği olmayan ilişkilerinize akar. Ve oraları bir güzel sabote etmeye başlar. Haklıyken haksız duruma düşebillir, haksızken haklı duruma da gelebilirsiniz. Çünkü bu bir ruhaniyetler çatışması olarak deneyimlenir. Haklı haksız aranmaz, yüksek frekansın düşük frekansı yutması ve düşük frekansta kalanların bir şekilde direnç göstererek olayı sabote etmesi ve meseleye yeni yeni boyutlar katarak işleri yılan hikayesine evirmesi olarak yaşanır. Haklı haksız bir anda birbirine karışır. Bu hiç şaşmaz.

Peki kim kazanır ?

Daha yoğun okuma yapanlar değil, daha sürekli ve istitkrarlı okumalar yapanlar kesinlikle kazanırlar.

Allah ayette şunu söyler :

Rabbin güzel olan bir amelin sürekli olanını sever (ayet) Yani istikrar sever. Yani süreklilik demek aslında ruhaniyetinin ve frekansının ait olduğu yeri belli eder. Geçici iyilikler, ibadetler, okumalar yapmak kalıcı sonuçlar ver-mez. Süreklilikte kalmak gerek. İnsan ilişkilerindeki çatışmalar anlık gerilimlerle değil, sürekliliği olan frekanslarla kazanılır. Çünkü evren bir noktada senin istikrarındaki hakedişlerine göre senin işlerine yardım eder.

Son düzenleme:
O tip rüyayı bende gördüm. Rüyayı iyiye yorumlarsan iyi olur kötüye yorarsan kötü şeyler yaşarsın. La havle zikri kuvvetli sanırım o zikri çekerken aynı rüyayı

O tip rüyayı bende gördüm. Rüyayı iyiye yorumlarsan iyi olur kötüye yorarsan kötü şeyler yaşarsın. La havle zikri kuvvetli sanırım o zikri çekerken aynı rüyayı görmüştüm
Daha önce bu tarz rüyalar da gördüm ama bu rüyayı görürken adet kanaması yaşadım ve eşimin de burnu kanamaya başladı ben uyanınca farkettim. Kedim de tüm gece agresif ve gergindi bana bakışları değişti korkuyor gibiydi dolayısıyla büyü olduğunu hissedebileceğim birçok olumsuzluk vardı. Bugün de nöbetteyim ve sanırım büyüyü yapan kadınlardan ikisiyle karşılaştım ama yüzleşmedim çünkü inkar edeceklerini biliyorum. Psikoza da girmeye gerek yok Allah herkese yaptığını misliyle gönderir.

Evet, zikirde doz arttırımı güç fazlası olarak size geri döner. Bu güç sinerjik bir tesir etme gücüdür. Bazen extra moral ve motivasyona evrilir, ama bazen de kontrolünüz dışına çıkar ve çatlakları olan, yani belli belirsiz etkileşimlerde bulunduğunuz ilişkilerinize akar. Ve oraları bir güzel sabote etmeye başlar. Haklıyken haksız duruma düşebillir, haksızken haklı duruma da gelebilirsiniz. Çünkü bu bir ruhaniyetler çatışması olarak deneyimlenir. Haklı haksız aranmaz, yüksek frekansın düşük frekansı yutması ve düşük frekansta kalanların bir şekilde direnç göstererek olayı sabote etmesi ve meseleye yeni yeni boyutlar katarak işleri yılan hikayesine evirmesi olarak yaşanır. Haklı haksız bir anda birbirine karışır. Bu hiç şaşmaz.

Peki kim kazanır ?

Daha yoğun okuma yapanlar değil, daha sürekli ve istitkrarlı okumalar yapanlar kesinlikle kazanırlar.

Allah ayette şunu söyler :

Rabbin güzel olan bir amelin sürekli olanını sever (ayet) Yani istikrar sever. Yani süreklilik demek aslında ruhaniyetinin ve frekansının ait olduğu yeri belli eder. Geçici iyilikler, ibadetler, okumalar yapmak kalıcı sonuçlar ver-mez. Süreklilikte kalmak gerek. İnsan ilişkilerindeki çatışmalar anlık gerilimlerle değil, sürekliliği olan frekanslarla kazanılır. Çünkü evren bir noktada senin istikrarındaki hakedişlerine göre senin işlerine yardım eder.
Çok haklısınız özellikle birkaç aydır yaptığım için çok şaşırmıştım çünkü yaptığım şeyin beni çepeçevre her şeyden koruyacağına inanmıştım.

Hoca efendi rüyada ruhsal rehber olacak ki bana ‘’ sana büyü yapmışlar’’ dedi ben de saf gibi iyi büyü mü, köyü büyü mü diye sordum.
Sanırım kavga ettiğim kişilerden birisi bana büyü yaptı.

Rüyada büyü yapılması bir semboldur. Gerçek hayatta da büyü yapılmış olduğu anlamına gelmeyebilir. Sembol diline göre arkanızdan iş çevrilebilir, komplo kurulabilir veya varlığınızla birilerini tedirgin etmeye başladığınız için sizi etkisiz hale getirmeye çalışacak birileri ile etkileşeceksiniz anlamlarına gelebilir. Büyü semboldür. bir kötülüğü ve bu kötülüğü yapanın faili meçhül olduğunu, pasif seyirci konumunu koruyacağını, niyetini saklamaya devam edeceğini anlatır.

Rüyadaki rehberinin ''sana büyü yapmışlar '' demesi aslında oturup sana işlem yapmışlar anlamından ziyade, onların yaydıkları toxic tesirlere içten içe bir miktar kapılmış olabilirsin dikkat et anlamına daha çok uyar. Bu da bir çeşit büyülenmişlik halidir zaten. Psikomajik manipülasyonlarına gelme diyor sana rüyan.

şöyle söylim zamanında burda anlatamayacağım çok şey yaşadım.. sonra uzun bir süre yaratıcının istediği şekilde dengeye uygun yaşamaya çalışarak,
kendi keşfettiğim dua zikir ibadet ve birtakım uygulamalar metodu sonucu ; rüyamda bana kimlerin büyü yaptığını, büyüyü nereye yaptıklarını hepsi gösterildi... sonrasını anlatmak istemiyorum, lakin üç güçlü ifrit cezalandırıldı... bana büyüyü yapanların akıbeti kötü oldu....

şöyle söylim zamanında burda anlatamayacağım çok şey yaşadım.. sonra uzun bir süre yaratıcının istediği şekilde dengeye uygun yaşamaya çalışarak,
kendi keşfettiğim dua zikir ibadet ve birtakım uygulamalar metodu sonucu ; rüyamda bana kimlerin büyü yaptığını, büyüyü nereye yaptıklarını hepsi gösterildi... sonrasını anlatmak istemiyorum, lakin üç güçlü ifrit cezalandırıldı... bana büyüyü yapanların akıbeti kötü oldu....
Çok geçmiş olsun umarım artık daha iyisinizdir. Allah yardımcınız olsun

Rüyada büyü yapılması bir semboldur. Gerçek hayatta da büyü yapılmış olduğu anlamına gelmeyebilir. Sembol diline göre arkanızdan iş çevrilebilir, komplo kurulabilir veya varlığınızla birilerini tedirgin etmeye başladığınız için sizi etkisiz hale getirmeye çalışacak birileri ile etkileşeceksiniz anlamlarına gelebilir. Büyü semboldür. bir kötülüğü ve bu kötülüğü yapanın faili meçhül olduğunu, pasif seyirci konumunu koruyacağını, niyetini saklamaya devam edeceğini anlatır.

Rüyadaki rehberinin ''sana büyü yapmışlar '' demesi aslında oturup sana işlem yapmışlar anlamından ziyade, onların yaydıkları toxic tesirlere içten içe bir miktar kapılmış olabilirsin dikkat et anlamına daha çok uyar. Bu da bir çeşit büyülenmişlik halidir zaten. Psikomajik manipülasyonlarına gelme diyor sana rüyan.
Büyü yapıldığında direk büyü olarak gözükmeyebiliyor, birilerini bir şeyler gömerken görmek, yarasa vb hayvanlar tarafından kovalanmak, elit dışı şeytanların maymun kafası yemesi. garip ortamlarda çıplak bulunmak şeklindeki işaretler de büyüyü gösteriyor.

Büyü yapıldığında direk büyü olarak gözükmeyebiliyor, birilerini bir şeyler gömerken görmek, yarasa vb hayvanlar tarafından kovalanmak, elit dışı şeytanların maymun kafası yemesi. garip ortamlarda çıplak bulunmak şeklindeki işaretler de büyüyü gösteriyor.
Ben küçük kara kediler gördüm rüyada çok sayıda

Benim iki tane kare kedim var. Bence dünyanın en güzel canlıları. bu birinin bir başka kişiye kötü amaçlı büyü yapıldığı anlamına geldiğini hiç sanmıyorum. Orta çağ bilgisi gibi geldi bana.

Rüyayı bir kenara bırakım (haberci rüya alma konusunda özel bir yeteneğiniz var ise o ayrı. Eğer var ise çözüm için de rüyaya yatın.

Ne yaşıyorsunuz ne gibi bir sorun var. Ona göre çözüm yolu konuşalım. Yoksa bu konu boş boş uzar gider

Evet rüya ile ilgili sorunu keşfettim sonrasında da güncel bilgi girerek sorunla ilgili çözümleyişimi de belirttim. Ayrıca kedileri çok severim, kara kedileri de çok severim ayrıca bir kedim var ama ancak rüyada sembollerin gerçekten işlevi olduğuna inanıyorum. Anne soyunda cadı diyebileceğimiz türden atalarım olduğu için rüya sembolizmin onlardan miras almış olabilirim ancak bu başka bir konu benim sizlere danışmak istediğim asıl şey kendimi koruma konusunda yetersizliğimdi. Korunma yöntemi açısından önerebileceğiniz bir yöntem varsa sevinirim. İyi akşamlar dilerim

Benim iki tane kare kedim var. Bence dünyanın en güzel canlıları. bu birinin bir başka kişiye kötü amaçlı büyü yapıldığı anlamına geldiğini hiç sanmıyorum. Orta çağ bilgisi gibi geldi bana.

Rüyayı bir kenara bırakım (haberci rüya alma konusunda özel bir yeteneğiniz var ise o ayrı. Eğer var ise çözüm için de rüyaya yatın.

Ne yaşıyorsunuz ne gibi bir sorun var. Ona göre çözüm yolu konuşalım. Yoksa bu konu boş boş uzar gider
Evet rüya ile ilgili sorunu keşfettim sonrasında da güncel bilgi girerek sorunla ilgili çözümleyişimi de belirttim. Ayrıca kedileri çok severim, kara kedileri de çok severim ayrıca bir kedim var ama ancak rüyada sembollerin gerçekten işlevi olduğuna inanıyorum. Anne soyunda cadı diyebileceğimiz türden atalarım olduğu için rüya sembolizmin onlardan miras almış olabilirim ancak bu başka bir konu benim sizlere danışmak istediğim asıl şey kendimi koruma konusunda yetersizliğimdi. Korunma yöntemi açısından önerebileceğiniz bir yöntem varsa sevinirim. İyi akşamlar dilerim

Hemen temizlik yapmak lazım.
Kurşun dökme ile yapan var, adaçayı ike, günlük ile, sirke ile, renk, tılsım, sembol vb. Onlarca farkı yöntem var. İlgi bölümlerde bulunabilir.

Sonra da koruma yapmak lazım. Temizlenmeden koruma yapılmaz.

En son bir koruma tasarlamıştım paylaşayım.

Hemen temizlik yapmak lazım.
Kurşun dökme ile yapan var, adaçayı ike, günlük ile, sirke ile, renk, tılsım, sembol vb. Onlarca farkı yöntem var. İlgi bölümlerde bulunabilir.

Sonra da koruma yapmak lazım. Temizlenmeden koruma yapılmaz.

En son bir koruma tasarlamıştım paylaşayım.
Çok teşekkür ederim temizleme çalışması yapmıştım bunu da kullanacağım inşallah 🙏

Geri