Merviş
Kayıtlı Üye
Merhaba spiritüel konularda Allah’a sığınarak korunma çalışması yapan biriyim. Nas ve felak suresi okumak gibi klasik her müslümanın yaptığı şeyleri yapıyorum. Bir süredir iş ortamında gerginliğimi azaltmak için la havle çekmeye başlamıştım sanırım dozu arttırarak yanlış bir şeye sebep oldum. Üst üste iki gün iki insanla kavga ettim. Ancak hakaret etmeden sürdürmeye çalıştığım kavgalardı. Sanırım kavga ettiğim kişilerden birisi bana büyü yaptı. Rüyamda kara kediler, bir succubus ve bir hoca gördüm. Hoca efendi rüyada ruhsal rehber olacak ki bana ‘’ sana büyü yapmışlar’’ dedi ben de saf gibi iyi büyü mü, köyü büyü mü diye sordum. Sonra kara kara kediler gördüm her yerde ve bir succubus geldi ona da saf gibi yaşam enerjimi mi alacaksın diye sordum ama o acelem var şimdi gideyim sonra iki arkadaşımla daha geleceğim dedi. Konuyla alakalı bir uzmana danıştım yarına randevu verdi ve gerçekten büyü olduğunu doğruladı ama yeni yapıldığını söyledi böyle bir durumda sizce felak nas gibi sureleri okumak dışında günlük hayatta kendimi korumak için ek olarak ne yapmalıyım. Ben sürekli allahı zikretmeye çalışıyordum, hamdolsun Allah bunlardan haberdar beni hemen uyaracak bir rüya görmemi sağladı. Selam ve dua ile