Rüya

Rüya deneyim biri olarak söyleceğim haberci rüyalar bir kerede gelmez en iki üç daha fazla olması gerekiyor kendi hayatımda defalarca deneyimlediğim bir şeyden yola çıkarak yazıyorum işaret emareleri olması lazım o kişiler münnecim felaket tellalı gibi kesin dille konuşmaları doğru gelmedi ya sizi tanımıyorlar hayatınızı biliyorlar hersey inanmayın derim kesin tavsiye değildir sadece görüş yazdığım.

İki arkadaşım da rüyasında beni görüp başıma kötü şeyler geleceğini gördüğünü söyledi bi açıklaması varmıdır?
rüyaları detaylı yazmamışsınız ama iki arkadaşınızın gördüğü rüyaların temalarını gözden geçirin bu sıralar yapmamanız gereken bir şey yapıyor veya yapacak olabilirsiniz bu konuda uyarılmışsınız belliki

rüyaları detaylı yazmamışsınız ama iki arkadaşınızın gördüğü rüyaların temalarını gözden geçirin bu sıralar yapmamanız gereken bir şey yapıyor veya yapacak olabilirsiniz bu konuda uyarılmışsınız belliki
Uyarılmışssınız demişsiniz benim rüyamda görmem gerekli değilmidir bu konuda çünki arkadaşlarımla rüyasında beni gören çok nadiren uzaktan konuşan bir insanım cevapladığınız içinde teşekkür ederim🙏

Geri