Bir hafta içinde koyarım forumaGüzel fikirmiş doğrusuteşekkür ederim.Keşke size ulaşabiliyor olsaydım , size bir şey soracaktım unutmuştum.varlıkların verdiği bedensel zararı geçirme yöntemi veya bir sigil var mıdır
![]()
Bir hafta içinde koyarım forumaGüzel fikirmiş doğrusuteşekkür ederim.Keşke size ulaşabiliyor olsaydım , size bir şey soracaktım unutmuştum.varlıkların verdiği bedensel zararı geçirme yöntemi veya bir sigil var mıdır
![]()
Çok teşekkür ederim hocamBir hafta içinde koyarım foruma
Hocam tekrardan merhaba.aslında bir kez daha düşündüm bunun üzerine , ne olursa olsun intikam almadan içim rahat etmeyecek.çünkü şu an farklı bir hayat kurup uzaklaşsam bile yüzümdeki izlerin sebebini unutamam.kendimi kandırıyorum.kaybedecek hiçbir şeyim yok zaten varsın daha da üstüme gelsinler daha da rezil olayım.ancak bu kişilerden nasıl intikam alabileceğim konusunda kafam çok karışık zira çok iyi işlemişler olay örgüsünü, birilerine söylemek yaymak beni daha da deli durumuna sokacak öyle işlemişler.bir yöntem bilşyor musunuz( majide çok çok yeniyim) bana tavsiye edeceğiniz, bir şekilde kaderin öyle bir duruma getireceği ve intikamın benden olacağı olayı yaratmak adına, umarım doğru anlattım.Şimdiden çok teşekkür ederimİyiliklerin karşılığı beklenmez tabi. Ama yapılan iyiliklerin karşısında kötülük gorunce ister istemez üzülüyor insan. İçinizde tuta tuta carpildiniz zaten. O yüzden ya intikam alın, ya da size söyledim BSFF yöntemi veya başka bir yöntemle işleyin. İçinize
ata ata zaten bu hale geldiniz.
Ben bedelini ödemekten korkuyorum aslında zira zaten koptum kopacağım sağlığım hayatım kötü durumda.Ben de intikam ritüeli istiyorum mümkünse, hedef kişinin soyuna sirayet etmeyecek bir şekilde, sadece büyücünün cezası kesilsin..
Benim de her şey kötü durumda en fazla ölürüm bundan sonra çok da umrumda.. hayatımın bu kadar b*ktan olmasının sorumlusu, cezası kesilsin istiyorum artık.Ben bedelini ödemekten korkuyorum aslında zira zaten koptum kopacağım sağlığım hayatım kötü durumda.
Korkuyorsanız yapmayın. Yapıyorsanız korkmayın.Ben bedelini ödemekten korkuyorum aslında zira zaten koptum kopacağım sağlığım hayatım kötü durumda.
Aslında düşünmek gerekiyor. Düşünerek ve bilerek yapmak gerekiyor. Korku bilgisizlikten.Sonunu düşünen kahraman olamaz (Kurtlar Vadisi)
Sonunun düşünen majisyen de olamaz kara büyücü de ondan bir halt olmaz(Gizli Mabet)
Aslında düşünmek gerekiyor. Düşünerek ve bilerek yapmak gerekiyor. Korku bilgisizlikten.
Haklısınız.bu arada hakkımı ver skripti daha bir kişi için yapmama rağmen işe yaradıKorkuyorsanız yapmayın. Yapıyorsanız korkmayın.
Korkarak yapılmaz bu işler.
Merhabalar ben de yeni konu açmamak için bir rüyamı söyleyim, aynı şekil uzun zamandır rüya görmüyorum. Göbek deliğimden kocaman bir kir parçası çıktı elime,görüp yorumlama şansı olan olursa minnettarım şimdiden teşekkürler.
Ne hissettiginiz? Rüyadaki hisleri soruyorum.Göbek deliğimden kocaman bir kir parçası çıktı
Merhabalar ben de yeni konu açmamak için bir rüyamı söyleyim, aynı şekil uzun zamandır rüya görmüyorum. Göbek deliğimden kocaman bir kir parçası çıktı elime,görüp yorumlama şansı olan olursa minnettarım şimdiden teşekkürler.
O an biraz endişeli ve şaşkın hissettim açıkcasıNe hissettiginiz? Rüyadaki hisleri soruyorum.
Ailevi bir "pislik" ortaya çıkacak. Sizi şaşırtacak.O an biraz endişeli ve şaşkın hissettim açıkcası
Merhaba kadınım bekarım lakin hali hazırda bir ilişkim var, karşı çıkan birileri yok. Yorumunuz için teşekkür ederimBu rüyanın isabet oranını yükseltmek için cinsiyetiniz, medeni durumunuz, mesleğiniz hatta gebelik durumunuz bile kilit rol oynayacaktır. Hatta kavgalı olduğunuz akrabalarınız veya ilişkinize karşı çıkan en yakınlarınızı sorgulayabilirsiniz. Ucu çok açık yani. Ama bence genel itibari ile zorluktan sonra refah var.
Yorumunuz için teşekkür ederimAilevi bir "pislik" ortaya çıkacak. Sizi şaşırtacak.
Merhaba kadınım bekarım lakin hali hazırda bir ilişkim var, karşı çıkan birileri yok. Yorumunuz için teşekkür ederim