Ruh Hastası Dengesiz

Azoth

Kayıtlı Üye
2 gün oldu. yaklaşık 1.20 - 1.30 boyunda siyah iri gözlü genç bir dişi C*n beyaz mermer bir masada işkence görmüş halde kalkamayacak vaziyette yüzüstü yatıyodu. Vücudu soyulmuş, dağlanmış.Gözleri yaşlı, gözünü bile kapatamıyor şoktan. Ne ritüeli yaptıysanız. Hangi dengesiz yaptıysa bunu, dilerim belanızı bulursunuz. Eminki bunu yapan şahıs bu platformun üyesi. Birde zenginsin Ruh hastası...

Cinin haline mi üzüldün? Ya o cin rol kesiyorsa?
Cinleri iyi anlamadan zahirden verdikleri algısal manipulasyonlara gelmemek gerek. Belki sendeki bir içsel bir hali aradı buldu ve oyununu oynuyor?

Bu çok daha olası bir ihtimal. Algıları açılmaya başlayan herkes bu levelde takılıp kalabiliyor. Çünkü bu varlıklar ilk olarak seni kendi sosyal çevren ile ters düşürmeye meylederler. Bu onların herzaman ilk hedefidir. Çünkü sosyal çevresi ile uyumlu olan, kolektifinden deşarj olan hiç kimseyi kolay kolay işletemeyeceklerini bilirler.

Metafizik varlıklarla, ve bu tür yöntemlerle kesinlikle ilgilenmiyorum. Bu birden düştü transtayken. 2 katta evi olan biri, eve beyaz hakim. Golden rengi kupaları var, kimse artık bu... bilmiyorum hiç bir varlığa zarar verilmemli. Senin değin gibide olabilir ama yardım istemiyodu nasıl hırpalandıysa artık

Ben burada bir parantez açmak istiyorum. Ruh Hastası tabiri psikiyatrinin alanına giren kişileri ifade ediyor teknik olarak ve psikiyatrinin alanına giren kişilerin endkrinolojik sistemlerindeki dengesizlikten dolayı genellikle kalıtımsal bir bozuklukla yaşamak oldukları göz önünde bulundurulmalı. Pozitif bilim nasıl ki "Ruh" kavramını kabul etmiyorsa beyin kimyasındaki dengesizlikten kaynaklı hastalıklardan ötürü zaten aptal toplumdan dışlanmış kişileri bir de ruh hastası diyerek yani hastalığı ruhuna atfedip kişileri şeytanlaştırarak bir hakaret nesnesi haline getirmemeli. Ve bireyler olarak nasıl ki karaciğer yağlanmasını ya da varikoseli hakaret olarak kullanmıyorsak ruh hastası tabirini de tıpta karşılığı bulunduğu sürece kullanmamalıyız. Nitekim aptal toplum zaten hayatında hayal edemeyeceğiniz ağırlıklarla mücadele edilen bu kesimi dışlamaktayken bir de gazetelerde gördüğünüz bir iki örneği ölçüt alarak canilikle yaftalamayın.

Metafizik varlıklarla, ve bu tür yöntemlerle kesinlikle ilgilenmiyorum. Bu birden düştü transtayken. 2 katta evi olan biri, eve beyaz hakim. Golden rengi kupaları var, kimse artık bu... bilmiyorum hiç bir varlığa zarar verilmemli. Senin değin gibide olabilir ama yardım istemiyodu nasıl hırpalandıysa artık
Cin musallatı kapma durumları sizin cinlerle ilgilenmediğiniz durumlarda da olabiliyor ya büyü yapılır ya aşık olarak gelir veya farklı bir sebebe bağlı olarak.

2 gün oldu. yaklaşık 1.20 - 1.30 boyunda siyah iri gözlü genç bir dişi C*n beyaz mermer bir masada işkence görmüş halde kalkamayacak vaziyette yüzüstü yatıyodu. Vücudu soyulmuş, dağlanmış.Gözleri yaşlı, gözünü bile kapatamıyor şoktan. Ne ritüeli yaptıysanız. Hangi dengesiz yaptıysa bunu, dilerim belanızı bulursunuz. Eminki bunu yapan şahıs bu platformun üyesi. Birde zenginsin Ruh hastası...
"Bu platformun üyesi ve zengin biri" nasıl bu kadar eminsin 🤔

Mağdur edebiyatı yapıyor olabilir gizli amaçları için. Gerçekse bile bunu hak etmiş olabilir. Hayvanlara ve küçük çocuklara, bebeklere kötülük yapanlara daha beterini yapmak isterim elimden gelse.
Kendi halinde yaşıyorken birilerinin kötücül amaçları için zorla kullanılmak istenmesi ihtimali de var tabi.

Burada bir kaç kişi var daha önce bende belirtmiştim ama diğer hesabım banlandı bunu belirttiğim için nicklerinide söyledim ritüel adı altında tehlikeli şeylerde paylaşıyorlar bu forumdaki her şeyi yapmayın

@Mihrez El Ahmer korkutmayın. Bu gördüğüm kadarıyla 2. katta oturan biri evi beyaz yani evin içi duvarlar vs..., dore gold renkler tercih eden biri, odasında dev bir ayna var aynası bile golden renkte. Evi öyle büyücü dekorasyonlu bir ev değil, kimse artık bu kişi profesyonel çalışıyo olmalı.
@Rhea bilmiyorum. Dişi bi c*n di bana yönelik niye oynasın. Bu sanki elde edilmiş gibi genç biriydi, belkide öldürüldü bilmiyorum. Bu görmemim musallatla ilgili olduğunu düşünmüyorum hislerim bu forumda birinin parmağı var bu varlığı zapt ettiği yönünde. Maşallah herkeste, eline geçirse heralde işkence edecek. Ay üzüldüm ben. Korkunç değildi sandığımız gibi değildi, modern bi c*ndi seküler giyimli

Mağdur edebiyatı yapıyor olabilir gizli amaçları için. Gerçekse bile bunu hak etmiş olabilir. Hayvanlara ve küçük çocuklara, bebeklere kötülük yapanlara daha beterini yapmak isterim elimden gelse.
Kendi halinde yaşıyorken birilerinin kötücül amaçları için zorla kullanılmak istenmesi ihtimali de var tabi.
Laf bana geliyorsa yaz.Çözemiyorum.
@Mihrez El Ahmer korkutmayın. Bu gördüğüm kadarıyla 2. katta oturan biri evi beyaz yani evin içi duvarlar vs..., dore gold renkler tercih eden biri, odasında dev bir ayna var aynası bile golden renkte. Evi öyle büyücü dekorasyonlu bir ev değil, kimse artık bu kişi profesyonel çalışıyo olmalı.
@Rhea bilmiyorum. Dişi bi c*n di bana yönelik niye oynasın. Bu sanki elde edilmiş gibi genç biriydi, belkide öldürüldü bilmiyorum. Bu görmemim musallatla ilgili olduğunu düşünmüyorum hislerim bu forumda birinin parmağı var bu varlığı zapt ettiği yönünde. Maşallah herkeste, eline geçirse heralde işkence edecek. Ay üzüldüm ben. Korkunç değildi sandığımız gibi değildi, modern bi c*ndi seküler giyimli
Akrabalarından biriyle bağlantı kurmaya çalışsan.Nedeni gerçekliği...

@Anomander Rake ay bilmiyorum işte dışı kalaylı içi alaylı biri işte. Dışardan baksan ego görürsün büyücülüğü alteregosunda biri. Profesyonel diyorum çünkü zavallı varlık herşeyinden vazgeçmiş bi bitaplık içindeydi ağlamıyordu bile gözünden yaş geliyordu tramva geçirmiş işte böyle donuk bakışın bi son olduğu yönünde, fiziki olarak zaten yakılmış 1 derece yanık gibi güneş yanığı gibi. Bunu yapanı söyleyecekti belki ama dediğim gibi aram yok böyle şeylerle, çünkü transtayken düştü birden önce bi hırıltı sesi geldi sonra başı yana düşmüş gözlerini gördüm gözü yaşlı, sonra bedenini gördüm yakılmış işte. Başını bile çeviremeyen bi varlık. Bu ruh hastası kimse diyorum profesyonel çünkü bu zavallıya bunu yapanı görmedim. Zavallı öldü galiba ölüm hükmü gerçekleştiği için ondan dolayı gördüm diye düşünüyorum. Üzüldüm gerçekten hiç anlatıldığı gibi değildi gözleri griler gibi büyüktü deri kısa bi eteği ve göğüsünü kaplayan deri bi elbisesi vardı. @AhlakiDeğer akrabalarıyla bağlantıya geçemem, ben bu demonik işlere girmiyorum @AhlakiDeğer. @Achilles dediği gibi benim aldığım enerji bu forumdan biri dehşetin sorumlusu

Şunu eklemem lazım bu cani kimse, akşam geldi bu olay ama öğle ikindi arasında yakalanmış zavallı gündüzdü bu olay olduğu vskit. Bana akşsm ulsştı transtayken

Yapan kimse ilmi budur insanlara ruh hastası dememek gerek burda sağ el yolunda olanlar da var sol el yolunda olanlar da var. Yapan işini gerçekleştirmek için yapmıştır diye düşünüyorum.

Geri