Ruh Hastası Dengesiz

@Mihrez El Ahmer korkutmayın. Bu gördüğüm kadarıyla 2. katta oturan biri evi beyaz yani evin içi duvarlar vs..., dore gold renkler tercih eden biri, odasında dev bir ayna var aynası bile golden renkte. Evi öyle büyücü dekorasyonlu bir ev değil, kimse artık bu kişi profesyonel çalışıyo olmalı.
@Rhea bilmiyorum. Dişi bi c*n di bana yönelik niye oynasın. Bu sanki elde edilmiş gibi genç biriydi, belkide öldürüldü bilmiyorum. Bu görmemim musallatla ilgili olduğunu düşünmüyorum hislerim bu forumda birinin parmağı var bu varlığı zapt ettiği yönünde. Maşallah herkeste, eline geçirse heralde işkence edecek. Ay üzüldüm ben. Korkunç değildi sandığımız gibi değildi, modern bi c*ndi seküler giyimli
Uzun yıllar kara büyüye maruz kaldım, o minik masum(!) cinlerin saldırısına uğradım ve onlara işkence etme fantazim hiç olmadı onlar bana fiziksel ve psikolojik eziyet ettiği halde. Ülkenin gidişatı ortada raydan çıkmış durumdayız, hayvanlara yapılan kötülüğün haddi hesabı yok, bunları bu şekilde hayvanlara karşı kışkırtan kötücül varlıklara ayy ne şirin diyecek halimiz de yok merhametli insanların sinir uçlarıyla oynuyorlar sürekli. Bahsettiğiniz durum göründüğü gibi olsa bile cinin bu muameleyi hak etmiş olma ihtimali var. Hisleriniz foruma yönlendiriyorsa doğrudur burdan birilerinin bağlantısı vardır. Çok fazla kötülüğe meyilli menfaatleri hırsları için her şey yapacak insanlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz.

@gulsumiko yardım edemedim, oturup 3 halifli görüyüm diye transa geçmedim başka bi konu için derinleşiyordum. Yani şunu biri fiziksel olarak varlık göstereceğiz dese biri bana KMlerce uzaklaşırım yani. Böyle bişeye ilk defa şahit oluyorum. Sağcısı-solcusu , herşey mübahtır anlayışı yok ki bende bu varlıklarada bunları kullananlarada merakım yok. Ortada acıklı bir durum var yani. Yolda giderken bi kedinin ezildiğini can çekiştiğini görmek gibi bi durum. Ben ne yapabilirim. İşte yazdım yani. Belki üyelerin dediği gibidir birine musallat olmuş çıkarılmışta olabilir ama öyle hissetmedim. Demonik bi ritüel yada vs. uyku halinde de değilim. Derinleşirken net bi şekilde vizyon olarak geldi. Yani karanlık bi enerjiyle değil. Ama olay kötü. Kendi kendime bu ne ya deyip çıktım zaten... Belki bi yardım isteğiydi ama yani durumum ortada, ben yardım niyetine diye gördüğümü sanmıyorum bu tür kapatmalar karanlık enerjiyle oluyor galiba, öyle bir şeyi zaten göremem, benim anladığım o varlığın artık ölümü gerçekleşmek üzere olması nedeniyle gördüğümü diye düşünüyorum. Yoksa majikal alanlara zaten giremiyoruz, varlığın boyutu değişmiş yani

Ortada acıklı bir durum var yani.
Çok affedersiniz ama siz bu varlıkların bir insanın hayatına müdahil olduklarında kişiye neler çektirdiklerinin bilincinde misiniz. Hayatındaki mücadele intihar olan vesveseler yüzünden çevresine kendisine zarar vermemek için biricik yaşamını kontrol edemediği, göremediği bu varlıklara karşı korumaya çalışan, gözünü her kapattığında, yatağına her yattığında, tanrısına her dua ettiğinde saldırıya uğrayan ve bununla yaşamak zorunda olan insanlar var ve bu acıma duygusu olmayan varlıklar buldukları her boşluğu kendi pislikleriyle doldururken hiç bir tereddütte bulunmazlar. Sizin gördüğünüz şey sadece bir imaj, imgelem dünyasındaki bir görüntü, musallata uğramış bir kişinin tavana bakarken annesinin cesedini üstünde sallanıyormuş gibi görmesi gibi bir şey, nitekim annesi yatağında mışıl mışıl uyuyordur yani hakikatte öyle masaya bağlanmış gözleri şişmiş bir cin yok ortada sadece bir imaj var ve bu noktada yanılıyorsam düzeltin ancak benim çıkarımlarıma göre karşılıklı musallat daha yüksek alemlerden izne tabidir yani izinli olur eğer bir karşılığı yoksa kafasına göre ne büyücü ne cin her istediği kişiyi çileyle sınayamaz, bu bir hayat planı çerçevesinde gerçekleşir. Benim kanaatim trans halindeki titreşiminiz dikkat çektiği için sizde bir boşluk bulmaya yönelik bir görüntü olduğu yönünde.

Geri