Galiba kimse neden bahsettiğinizi bilmiyor. Konuyu biraz açarsanız, biz de belki birşeyler düşünürüz.Manevi Bilge ritüelleri hakkında ne düşünüyor sunuz?Daha önce ritüelleri uygulayıpta başarılı olan var mı?
Manevi Bilge ritüelleri hakkında ne düşünüyor sunuz?Daha önce ritüelleri uygulayıpta başarılı olan var mı?
Bak 2.sini bekliyorum demiştim 2 tane yapmışım 2si de olmadıManevi bilge kim?
Daha önce denedigim tilsimlardan iki kere sonuç almistm (20 ritüel den 2 tanesinden aldım bu arada ) ama kısa sürdü ikiside . YouTube de bir kanal var manevi bilge diye ne düşünüyorsunuz işlemleri hakkında ?www.gizlimabet.com
Ben de 1 hf kadar once ilk sefer yazmistim. Konu acildigindan haberim yoktu maalesefBu konu yine bi başlık altında daha konuşulmuştu. YouTube de videoları var. Mühürler sigiller falan var onlarla melekleri görevlendiriyomuşsun. Ücretli kitap eğitim falan veriyor. Bende ne yazıyor bilmiyorum. Ama kanalın giriş adresi amerikayı gösteriyor belki canı sıkılıyordur. Anlayan biri va
Bak 2.sini bekliyorum demiştim 2 tane yapmışım 2si de olmadı![]()
Bir bilgiye ulaşabildiniz mi ? Ücret karşılığında kişiye özel çalışmalarda yapıyormuş. Fakat kimdir nedir bilinmiyor iletişim kanalı sadece mail üzerine ve birebir diyaloğa girmemiş kimse ile yorumlarda yaşadığı yer ise ABD olarak görünüyorManevi bilge kim?
Daha önce denedigim tilsimlardan iki kere sonuç almistm (20 ritüel den 2 tanesinden aldım bu arada ) ama kısa sürdü ikiside . YouTube de bir kanal var manevi bilge diye ne düşünüyorsunuz işlemleri hakkında ?www.gizlimabet.com
Benim herhangi bir ilgim yok bu kanala veya kişiye karşı. Sadece daha önceden de aynı konu açılmıştı onun için paylaşım yaptım. Yani bilmiyorum.Bir bilgiye ulaşabildiniz mi ? Ücret karşılığında kişiye özel çalışmalarda yapıyormuş. Fakat kimdir nedir bilinmiyor iletişim kanalı sadece mail üzerine ve birebir diyaloğa girmemiş kimse ile yorumlarda yaşadığı yer ise ABD olarak görünüyor