"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ritüel ile ilgili bir kaç sorum var !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hekate22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hekate22

Elit Üye
Herbirinize iyi günler diliyorum. Açıkca bir konu başlığı bulamadım, ve sanırım bulmak ta içimden gelmedi...

Büyü hakkında bilgilenmek istiyor bir o kadar da geri çekiliyorum. Ondan
çekindiğimden değil , belki kendimden çekindiğimdendir, bilemiyorum. Ve şu an bunları yazarken şimdiye kadar olmadığım kadar çok ciddi olduğumun farkındayım. Büyü gücünün, bilindiğinden daha farklı bir boyut olduğunu belki bilemiyoruz...özellikle onu aramaktan ziyade, belki de onun bizi bulması hiç aklımıza geliyormu?
Yanlış anlamayın, sadece böyle bir olasılık olabilirmi diye düşündüm...

Yıllar öncesinden anladığım bir şey oldu görmüş olduğum bir rüyadan dolayı, cehennemin vicdan kapısı ardında olduğu
ve büyünün de bazen zorunlu koşullar gereği olduğu..

Içimizde bu konuda dedeneyimli ve bir okadar da vicdani teraziyi elinden bırakmayan arkadaşların da olduğuna eminim.
Kendimi anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir.

Büyü yapmak istiyorum ve zorunluyum. Ama çok ince eleyip sık dokuyorum vicdan terazimde...para için mi, hayır. Gönül işimi, hele buna tamamen hayır . Ego yok, kin ve intikam yok. Sebebini sadece benim bildiğim birşey için.
Umarım biraz kendimi anlatmayı başarmışımdır ve sorumu sorabilirim.
Içinizde bu konulara hakim arkadaşlar olduğunu biliyor ve onlara güveniyorum.

Bir melek adı kullanılabilir, ve mumla birlikte yakılabilirmi?
Meleğin ateş elementi olduğuda bilginize; fikrinizi önemsiyorum, ve önce zihnimde tartıp vicdan süzgecinden geçireceğim ...
Insanoğlu her ne kadar bunu haketmezse bile.

Teşekkür ederim.

Ritüel içeriğini bilmeden bir şey diyemeyiz. Nitekim "melek" olarak adlandırdığınız varlığın ne olduğunu da bilmiyoruz. Element ve işlemin uyumuna baktınız mı? Her işlemde her element kullanılmamalı.
Bu işlemi siz mi türettiniz yoksa bir yerden mi gördünüz?

Herbirinize iyi günler diliyorum. Açıkca bir konu başlığı bulamadım, ve sanırım bulmak ta içimden gelmedi...

çekindiğimden değil , belki kendimden çekindiğimdendir, bilemiyorum. Ve şu an bunları yazarken şimdiye kadar olmadığım kadar çok ciddi olduğumun farkındayım. Büyü gücünün, bilindiğinden daha farklı bir boyut olduğunu belki bilemiyoruz...özellikle onu aramaktan ziyade, belki de onun bizi bulması hiç aklımıza geliyormu?

Yıllar öncesinden anladığım bir şey oldu görmüş olduğum bir rüyadan dolayı, cehennemin vicdan kapısı ardında olduğu

Içimizde bu konuda dedeneyimli ve bir okadar da vicdani teraziyi elinden bırakmayan arkadaşların da olduğuna eminim.

Büyü yapmak istiyorum ve zorunluyum. Ama çok ince eleyip sık dokuyorum vicdan terazimde...para için mi, hayır. Gönül işimi, hele buna tamamen hayır . Ego yok, kin ve intikam yok. Sebebini sadece benim bildiğim birşey için.

Meleğin ateş elementi olduğuda bilginize; fikrinizi önemsiyorum, ve önce zihnimde tartıp vicdan süzgecinden geçireceğim ...

Teşekkür ederim.
Yks de hocanın kolay dediği paragraf sorusu.Şair ne anlatmak istemiş

Melek çalışmaları majikal sistem içinde ele alınırsa bu kabala ve genostik kabala içinde yer alabilir. Modern çağ sözde kişisel gelişimcilerin uydurma melek çalışmalarını sormadığınızı düşünerek ona cevap vermiyorum.

bazı havvascı olmayan ama kendini havvacı sananların melek çalışması dediklerini de konuşmaya gerek yok.

Kişisel olarak bir şeye melek diyip onun için çalışma yapmayı diyorsanız ona da bir şey diyemem.

Geriye tek kadim bir sistem kalıyor. O da onun adı söyle ona mum yak şeklinde ilerleyecek bir şey değil. Öncesin de çok derin ezoterik çalışmalar yapmak gerekiyor. Pratik çalışması da oldukça karmaşıktır.

Bu nokta da amaç ne ile başlamamak gerekiyor

Melek çalışmaları majikal sistem içinde ele alınırsa bu kabala ve genostik kabala içinde yer alabilir. Modern çağ sözde kişisel gelişimcilerin uydurma melek çalışmalarını sormadığınızı düşünerek ona cevap vermiyorum.

bazı havvascı olmayan ama kendini havvacı sananların melek çalışması dediklerini de konuşmaya gerek yok.

Kişisel olarak bir şeye melek diyip onun için çalışma yapmayı diyorsanız ona da bir şey diyemem.

Geriye tek kadim bir sistem kalıyor. O da onun adı söyle ona mum yak şeklinde ilerleyecek bir şey değil. Öncesin de çok derin ezoterik çalışmalar yapmak gerekiyor. Pratik çalışması da oldukça karmaşıktır.

Bu nokta da amaç ne ile başlamamak gerekiyor
Herbir cevap için teşekkür ediyor ve buraya konu başlığı diye bir cevap bırakıyorum.

Ben sizi anladım.
İçinizde büyük bir potansiyel hissediyorsunuz. Bugüne kadar hep vicdan diye diye harekete geçmediniz. Ama karşınızdaki katıksız zalim.
Zalim olan insanoğlu o vicdan terazisinde tartılmayı haketmiyor diyorsunuz, başka türlü kötülüğüne engel olunamıyorsa….

Yavru kediyi ayaklarıyla ezip dakikalarca işkence edip öldüren “insanoğlu” karısıyla berat kutlaması yaptı, yiyip içip geziyor. Sıradaki kurbanları için fırsat kolluyor.

Ben sizi anladım.
İçinizde büyük bir potansiyel hissediyorsunuz. Bugüne kadar hep vicdan diye diye harekete geçmediniz. Ama karşınızdaki katıksız zalim.
Zalim olan insanoğlu o vicdan terazisinde tartılmayı haketmiyor diyorsunuz, başka türlü kötülüğüne engel olunamıyorsa….

Yavru kediyi ayaklarıyla ezip dakikalarca işkence edip öldüren “insanoğlu” karısıyla berat kutlaması yaptı, yiyip içip geziyor. Sıradaki kurbanları için fırsat kolluyor.
O şerefsizin konuyla ne alakası var.. insanoğlu zalim tamam ama o kadar pisliği de zor bulunur.

Konuyla ilgisi şu; O pisliğe bir uygulama yapabilecek bilgim olsa 1 dakika durmam ve vicdanmış hak hukukmuş umrumda olmaz. Aslında her konuda bunu görüyorum içimde. Cezasız kalan zulümler..

Yks de hocanın kolay dediği paragraf sorusu.Şair ne anlatmak istemiş
Güzel bir türkçe ile konuşmasını başlatıp bir yandan da cümlelerini betimleyip içsel düşüncelerini aktarmış. Bir filazof edasında yazdığı için yani felfesi bir dil ile kendini anlattığı için büyük ihtimalle zorlandın. Bence fevkalde bir anlatım olmuş. Roman olsa okunur misali.

Teşekkür ederim.
buyu yada bu tarz islemler senin yapabilecegin seyler degil maalesef. bu işin ehlini ve ilmini biliyor olman gerekiyor. evet biseyler yazip biseyler okuyabilirsin fakat iceriginde buyuk ihtimal varlik cagirma olacaktir , varliklarda anlasma yapmadan isteklerini yerine getirmezler ve seninle iletişim kurmazlar cok tehlikeli varliklardir . kendi basina bilmeden yapacagin herhangi birsey sana yalnizca rahatsızlık verecektir.

her gördüğün anlamini bilmediğin arapca şeyleri okumaman da sana tavsiyem olacaktir

Geri