hekate22
Elit Üye
Herbirinize iyi günler diliyorum. Açıkca bir konu başlığı bulamadım, ve sanırım bulmak ta içimden gelmedi...
Büyü hakkında bilgilenmek istiyor bir o kadar da geri çekiliyorum. Ondan
çekindiğimden değil , belki kendimden çekindiğimdendir, bilemiyorum. Ve şu an bunları yazarken şimdiye kadar olmadığım kadar çok ciddi olduğumun farkındayım. Büyü gücünün, bilindiğinden daha farklı bir boyut olduğunu belki bilemiyoruz...özellikle onu aramaktan ziyade, belki de onun bizi bulması hiç aklımıza geliyormu?
Yanlış anlamayın, sadece böyle bir olasılık olabilirmi diye düşündüm...
Yıllar öncesinden anladığım bir şey oldu görmüş olduğum bir rüyadan dolayı, cehennemin vicdan kapısı ardında olduğu
ve büyünün de bazen zorunlu koşullar gereği olduğu..
Içimizde bu konuda dedeneyimli ve bir okadar da vicdani teraziyi elinden bırakmayan arkadaşların da olduğuna eminim.
Kendimi anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir.
Büyü yapmak istiyorum ve zorunluyum. Ama çok ince eleyip sık dokuyorum vicdan terazimde...para için mi, hayır. Gönül işimi, hele buna tamamen hayır . Ego yok, kin ve intikam yok. Sebebini sadece benim bildiğim birşey için.
Umarım biraz kendimi anlatmayı başarmışımdır ve sorumu sorabilirim.
Içinizde bu konulara hakim arkadaşlar olduğunu biliyor ve onlara güveniyorum.
Bir melek adı kullanılabilir, ve mumla birlikte yakılabilirmi?
Meleğin ateş elementi olduğuda bilginize; fikrinizi önemsiyorum, ve önce zihnimde tartıp vicdan süzgecinden geçireceğim ...
Insanoğlu her ne kadar bunu haketmezse bile.
Teşekkür ederim.
Büyü hakkında bilgilenmek istiyor bir o kadar da geri çekiliyorum. Ondan
çekindiğimden değil , belki kendimden çekindiğimdendir, bilemiyorum. Ve şu an bunları yazarken şimdiye kadar olmadığım kadar çok ciddi olduğumun farkındayım. Büyü gücünün, bilindiğinden daha farklı bir boyut olduğunu belki bilemiyoruz...özellikle onu aramaktan ziyade, belki de onun bizi bulması hiç aklımıza geliyormu?
Yanlış anlamayın, sadece böyle bir olasılık olabilirmi diye düşündüm...
Yıllar öncesinden anladığım bir şey oldu görmüş olduğum bir rüyadan dolayı, cehennemin vicdan kapısı ardında olduğu
ve büyünün de bazen zorunlu koşullar gereği olduğu..
Içimizde bu konuda dedeneyimli ve bir okadar da vicdani teraziyi elinden bırakmayan arkadaşların da olduğuna eminim.
Kendimi anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir.
Büyü yapmak istiyorum ve zorunluyum. Ama çok ince eleyip sık dokuyorum vicdan terazimde...para için mi, hayır. Gönül işimi, hele buna tamamen hayır . Ego yok, kin ve intikam yok. Sebebini sadece benim bildiğim birşey için.
Umarım biraz kendimi anlatmayı başarmışımdır ve sorumu sorabilirim.
Içinizde bu konulara hakim arkadaşlar olduğunu biliyor ve onlara güveniyorum.
Bir melek adı kullanılabilir, ve mumla birlikte yakılabilirmi?
Meleğin ateş elementi olduğuda bilginize; fikrinizi önemsiyorum, ve önce zihnimde tartıp vicdan süzgecinden geçireceğim ...
Insanoğlu her ne kadar bunu haketmezse bile.
Teşekkür ederim.