David Icke nin bunu para için yaptığını ima etmişsiniz alakası yok bu sürümgen ırk yeni değil binlerce yıldır insanoğlunu maniple ediyor 4. boyutta yaşayan bu kan içiciler saysısz insanı kaçırıp vicdansız biçimde üzerinde deneyler yapıyorlar,bu şahıslara ait bir sürü psikaitrstine elinde kayıtlar var,bunu fantastik bir hikaye sanalnlar çok yanılıyorlar,tüm medyanın % 90 ını kontrol eden küresel bir konsorsiyumdu kontrol ediyorlar abd de ikiz kuleler faciası bile psikopatların eseri, bloğunda david ickenin parasal konuda açıklamalraı var.
Bir tek ben değil çok kişi bunu söylüyor, ima etmedim direk söyledim zaten.
-İlk olarak reptilian ve benzeri ırklar yok demedim. İrtibatını kurabildiğim varlıklara yok demem saçma olur.
-Hepsi çok hoş sevilesi varlıklar da demedim, gayet hırsları olan, insanlar gibi nefsani varlıklardır dedim. Aralarında iyisi de kötüsü de vardır.
-Bu Dünya'ya hiç ayak basmadılar da demedim. Yeri gelmişken diyeyim evet buraya geldiler ve hala gelip gidiyorlar, özellikle fantezi olsun diye kan falan içeni de varsa bilmiyorum ama bazı türleri için yiyecek kategorisine rahatlıkla girebiliriz. Mesela biz köpekleri sadece besleriz, Uzak Doğu'da hem besleyip hem de yiyebilirler. Şimdi köpekler birleşip insanlar için ''uuuv köpek yiyor bunlar'' derse ne kadar doğru bir genelleme olur?
-Bu konuda çok fantastik fantezi hikaye vardır, var olan kısımları işte bu ve bunun gibi vatandaşlar eksik bilgiden veya artık para hırsı mıdır bilemem bir acelecilikten veya bilerek servis ediyorlar.
-Medya, ikiz kule vs. bunlar gayet de psikopat ve şerefsiz insanların işidir iki kertenkeleye dikkat çekmek elbette işlerine gelir.

En baştaki tutarsızlık nedir biliyor musunuz? Hani bu varlıklar çok ileri ya, bir de kendi ana gezegenleri harap olmuş ya, David abimiz de diyor hani. Doğrudur hatta ben daha da yazayım. Yıldızlar arası seyahat edebilen, atom gücünü yüz binlerce yıl önce bulup, yalayıp yutan, daha bizim bilim kurgu filmelerimizde bile olmayan silah teknolojileri olan ve bir birleri arasındaki çekişmelerde bir kaç saat içinde gezegenlerini yerle bir edebilen bir ırk kusura bakmayın oturup ana haber bülteniyle, Hollywood ile zaman kaybetmez. Birileri çok pis yanıltıyor insanları da hadi hayırlısı..
Neden?
En basit cevapla: İhtiyaçları yok bunlara. İhtiyacı olanların da gücü yok.
Bu kadar kötü olsalardı veya daha doğru tabirle bu kadar kötü olanları bu kadar serbest olabilseydi, kainattaki diğer varlıklar bizimle onlar arasında kalkan olmasaydı, şimdi istilaya başlar biz daha kahvaltımızı yapamadan yarımızı katledip, kalan 3 milyar insanı da derdest ederlerdi. 10 saat içinde.