"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reiki

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tessy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tessy

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba.. Biraz anlamsız bir soru olacak ama, yinede sormak istiyorum. Hepimiz izlemişizdir yada oynamışızdır illaki "Street Fighter" adlı oyunu. Hatırlar mısınız bilmem, oyunda "Ken ve Ryu" adlı iki karakter vardı. Bu iki karakter "Ki ve Reiki" enerjisini kullanarak "Hadouken" ve buna benzer hareketler uyguluyorlardı.. Peki şimdi sorumuza geçecek olursak; bu veya buna benzer hareketler uygulanabilir mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler =)

Evet.Ki enerjisi ile yapılan uzak doğu dövüş sporları vardır.Aikidoyu örnek olarak verebiliriz.Ülkemizde öğretilen aikido'da çok fazla enerji bilinci yok ama.
Bunun haricinde psi-ball nedir nasıl yapılır veya ki enerjisinin kontrolü ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam eğer tai chi sporu bu enerji temel alınarak yapılıyor.Araştırmanızı tavsiye ederim sorunuzun cevabı bu sporda ama ülkemizde böyle bir eğitim yok diye biliyorum.

Tai Chi, Kung Fu, Aikido ve daha adını dahi tam olarak bilmediğiniz bir çok enerji kontrolü ve yönlendirme ile harmanlanmış dövüş-savaş sanatı mevcut..Tabi ki de bu sanatları gerektiği şekilde öğreten kişi, uzman sayısı günümüzde kısıtlı ve büyük çoğunluğu yurt dışında.

Eğer ki gerektiği şekilde bir eğitim alınırsa o yazmış olduğunuz hareketler ve daha niceleri gerçekleştirilebilir, gerçekleştirenlerde mevcut. :)

Sevgiyle Kalın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri