"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reiki ile Şifalandırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan silwer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende sedef hastalığı var lütfen bana enerjinizle yardımcı olur musunuz fatma özer kocaeli

Merhaba ben reiki insiyesi oldum çok farklı çok güzel şimdi reiki 2 ye insiye olmak istiyorum adım aslı 29 yaşındayım ankarada oturuyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba ben reiki insiyesi oldum çok farklı çok güzel şimdi reiki 2 ye insiye olmak istiyorum adım aslı 29 yaşındayım ankarada oturuyorum bana yardımcı olabilir misiniz?
1. inisiyeyi aldığınız ustanızdan almanız en doğrusudur. Bu mümkün değilse bir şekilde yardımcı olmaya çalışırız. Bir de hangi reiki idi, biliyorsunuz çeşitleri var. Bir de özel bilgilerinizi burada açıktan vermeyin. Gerekirse biz özelden isteriz.

sevgili Silwer bu çok heyecan verici geçtiğimiz yıl reiki insiyesi aldım şimdi reiki 2 insiyesi almak istiyorum yardımcı olurmusun

sevgili Silwer bu çok heyecan verici geçtiğimiz yıl reiki insiyesi aldım şimdi reiki 2 insiyesi almak istiyorum yardımcı olurmusun

Silwer inisiye etmiyorki ondan istiyorsunuz. Orada yazdığını yanlış anlamışsınız. Sadece şifa vermek istediğini söylemiş. Ayrıca artık sitemizin şifa talepleri bölümü var o yüzden artık sitemizde bilgimizin dışında şifa çalışmaları uygulanmıyor. Tıbbın çözüm bulamadığı bir rahatsızlığı olanlar şifa talepleri bölümüne yazıyor ve bilgilerini de özel mesajla bana bildiriyor. Enerji gönderiyorum. İnisiye için de yukarıdaki mesajda size anlatmıştım zaten. Usui reiki inisiyesi sitemizde verilmiyor, çünkü bunun maddi karşılık alınarak verilmesi esastır. Ben de para karşılığında olan hiç bir uygulamayı yapmam. Şifa ya da başka inisiyeleri parasız vermek prensibimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri