Uygulama ne için?Merhabalar , rahmani olarak yazılan yakılan ve uygulanan işlemlerde etki süresi ne kadar zaman da olur lütfen bilgi verir misiniz![]()
Aniden terkedip yarı yolda bırakan birisi için… birlikte bir geleceğimiz olmaması için beni hiç tanımayan ailesi tarafından kendisine yedirilerek rahmansız işlemler yapılmış, sonuç olarak ben ve hayatım ortada bırakılarak gitti, bunun için böyle bir işlem yapıldı, işlemi kısaca anlatayım bana içmem için safranla yazılmış su verildi 7 günün sonunda bu suyla yıkandım, sonrasında niyet edip yakmam için 5 günlük kağıtlar verildi, devamında terkedip giden kişinin geçtiği yola yine safranla yazılıp bekletilen su döküldü ve bunun gibi işlemler yapıldı, şuan tam 2 hafta doldu, lütfen belli ki bilgi sahibisiniz nolur bana bilgi verinUygulama ne için?
Siz bilgilisiniz lütfen cevabınız çok önemliUygulama ne için?
Siz emin misiniz bu şekilde olduğuna, insanların yanar döner, güvenilmez olması için büyüye ihtiyaç yok kiAniden terkedip yarı yolda bırakan birisi için… birlikte bir geleceğimiz olmaması için beni hiç tanımayan ailesi tarafından kendisine yedirilerek rahmansız işlemler yapılmış
Rahmani rahmansız kelimesi görünce gülme geliyor. Anladığım kadarıyla yapılan işlemin bozulması ve üyeye geri dönmesi için yapılmış.Ben amacı anlamadım işlem ne için yapılmış. Giden kişi geri gelsin diye mi. Giden kişiye işlem yapılmış onu bozdurmak İçin mi