Uzunca yazmışsın sağolasın ama ilaçlara bu kadar karşı olma derim. Hiçbir şey yapmaktan iyidir. Yararı tartışılabilir ama hiçbir yararı yok demekte yanlış. Òzellikle karşınızda kaygı bizukluğu olan biri varsa lütfen böyle demeyin. Ben anksiyete çok insanla tanıştım kesinlikle ruhsal durumları , neyi nasıl anlayıp ne tepki vereceği kestirilmiyor. İntihar kendine zarar verme gibi davranışlara kolay kaçabiliyorlar. Yani garip gelebilir ama bu tarz yorumlar çok var bende katiliyorum ilaç sektörü tam bir palavra ama alternatif etkili bir şey sunmazsanız bu insanlar "hajajsjfkglf ilaç fayda etmiyor yaşamak anlamsız" moduna girebilecek potansiyelde

Bunu niye yazdım bilmiyorum yanlış anlaşılmalar olacaksa kusura bakmayın sadece ilacı tek çare gören veya ilacın yararını yok sayanlara karşı tavrım var.
Bir de soru yapıştırayım buraya;
Böyle bir durum varsa ancak bakım ile anlaşılır büyücü çözer dediniz? Bakımı kime nasil yaptıracağım ben fal vb.şeylere pek inanmam açıkçası vaktinde bir tanıdıgım daha bu büyücülük tarot falı bilmemne falı takmıştı bir kısım doğru ama bilemiyorum sanırım inanmam için bayağı bir etkilenmem lazım.
Dikkatli okumamışsınız tekrar okuyun.
Eğer topluma zarar verecek nitelikte bir durum yoksa diye özellikle belirttim. Her önüne gelene ilaç verilmesine karşı olduğumu, bunun gereksizliğini anlattım. Siz neresinden almışsınız. İnsan olması istediği kadarını görür tabi, birşey diyemem algınıza.
Siz ilaçlık bir durumda imişsiniz demek ki ve yaramış ama herkes öyle mi? Çoğu kişi boşu boşuna ilaç sektörüne para kazandırmak amaçlı harcanıyor.
Her tür vaka durumuna uygun yapılabilecekler konusunda bahsettim, ilk olarak çat diye ilaca başlatmak yerine kişinin gerçekten sağlığına kavuşturulabileceği yöntemlerden bahsettim.
Gerçek hayatta sağlık sektörünün kollarından birinde üst düzey yöneticilik yapıyorum, lüften bana neyin ne olduğu konusunda bilmediğiniz yönleri, bilinçaltınızın incinmemesi için oluşturduğu şahsi savunma fikirlerinizi aktarmayın. İnsanın bilmediği konularda yorum yapmaktan kaçınması onu hayat boyu olgun kılacaktır.
Soruya cevap: Böyle bir durum değil büyü durumu ile oldu ise ancak bakım ile anlaşılır dedim, yine dikkat eksikliğiniz. Ama anlıyorum tabi ilaçların yan etkisi konsantrasyon bozukluğudur, normal. Büyü yapılmış bir kişinin durumu üzerindeki büyü çözülmeden düzelemez. İsterse koli koli ilaç alsın. Büyüyü kişi kime isterse ona çözdürür, bu büyülenmiş kişinin sorunudur. O kişi gidip işin ehli birini bulursa çözdürür, şarlatana giderse dolandırılır. Her sektörde olduğu gibi bu alanda da dolandırıcılar var. Emek harcamadan, kolay yoldan para kazanmak isteyen insanlardan bol ne var etrafımızda. Ahlaksız hayatının her döneminde ahlaksızdır, daha çocukluktan başlar, çalışmadan, anlamadan ders geçmek, okul bitirmek, haketmeden torpille işe girmek isterler. İleri boyutta görevini kötüye kullanır, insanların emeklerini çalarlar ya da çeşitli boyutlarda kandırıp parasını alırlar.
İnanç insanın içinden gelir. Fala inanmamanız bunun gerçek olmadığı anlamına gelmiyor, insanlar istedikleri şeye inanır ya da inanmazlar, bu kimsenin sorunu değil. Kimse kimseyi birşeyin varlığı ya da yokluğu konusunda ikna etmek zorunda da değil.
Tanıdığınız gerçek bakımcı değil ki inanasınız ya da etkilenesiniz. Bunu böyle ciddi bir parapsikolojik sitede söylemeniz bile abes, yeni üyeliğinize veriyorum.
Ben de antidepresan kullandım ve yararını gördüm. Ha yok illa hiçbir işe yaramaz para tuzağı diyorsanız bildiğiniz bir iki büyüden yapın da insanlar gerek duymasın?
Bence abartıyorsunuz.
Defalarca anlatıldı ama anlayıp anlamamak sizin bileceğiniz iş. Siz ilaç gerektiren bir hasta grubundanmışsınız. Herkese yaramaz denmez, sadece her önüne gelene al ilaç denmemelidir. Önce konuşarak daha sonra alternatif ve tamamlayıcı tıp alanlarında tedavi yoluna giderek çözüm aranmalıdır. Eğer yanıt alınamazsa son çare olarak ilaç alınmalıdır.
Bildiğimiz iki büyüden yapmak haa, ne kadar cahilane bir ifade. Büyü ile tedavi olmaz, büyü yapılmış da hastalık edinmiş bir kişi büyünün çözümü ile sağlığına kavuşturulabilir. Tıbbi tedavi ile iyileşebilecek bir hasta medikal yoldan iyileştirilir, tıbbın çaresiz olduğu alanlarda mistik yol ile çare bulunabilir. Sapla samanı karıştırmayın.
Madem abartıyoruz siz neden o halde bizden yardım talebinde bulunuyorsunuz? Utanmıyor musunuz?