Uyuyamadığından*Şuna da bir açıklık geitreyim tweet sahibi dişil enerji derken kadınlardan bahsetmiş diye anladım konuşmamızda, ama negatifliği erkekler de hissedetmiş olabilir birkaç kez daha duydum,bir kaç yabancı sayfa da bu ayki negatif saldırlardan ve unutamadığından bahsetmiş.
dream catcher skripti deneyin.ben her gece birkaç kez uyanıyorum bana kalırsa her gece saldırı var çoğu zaman negatif duygular ve kötü rüyalarla uyanıyorum
Rutin halinde uyanmayabilirsiniz ama beyin bizim algıladığımızın çok ötesinde çalışıyor. Bilinçli olarak farkında olmadığımız verileri topluyor, süzüyor ve işliyor. Bir terslik olduğunu fark edip sizi uyandırmış.Deprem olduğu gece annem rüyasında deprem olduğunu ve her yerin sallandığını, herkesin kaçtığını görmüş. O şekilde kalkmış biraz dolanmış sonra 20 dk geçti geçmedi deprem oldu zaten dedi.
Ben de rüya falan görmedim ama başlamadan birkaç saniye önce uyandım. Önden gelen çatırtı seslerine uyandım desem, pek öyle ince seslere hemen uyanan biri değilimdir.
Kim yapmış saldırıyı?Var mı hisseden, dün akşam arkadaşlarım ve onların çevrelerinin hepsi uyuyamamış bir türlü, ben bir şey hissetmedim aksine diğer gecelere nazaran çok rahat uyudum
Ekli dosyayı görüntüle 2521
Doğru. Ortada bir karanlık-aydınlık savaşı var spiritüel olarak.Twitterda bundan bahsede kişi de bir şeyin mücadelisini verdikleri için bu şekilde saldırıyorlar demiş nedir acaba![]()
evet savaş başladı tamda bu konu açıldıgı zamandı benimde yaşadıgım olaylar o günden sonra başladı Ulvi taraf harekete geçti hemde çok ciddiler arş sırları evrenin kadim sırlarını yada öbür alemdeki önemli sırların taşıyıcıları sorgulanıyor şeytanla iş birligi yapanlar görevli melek tarafından lanetlenip ruhu cehenneme gönderiliyor gözcüler harekete geçtiDoğru. Ortada bir karanlık-aydınlık savaşı var spiritüel olarak.
evet savaş başladı tamda bu konu açıldıgı zamandı benimde yaşadıgım olaylar o günden sonra başladı Ulvi taraf harekete geçti hemde çok ciddiler arş sırları evrenin kadim sırlarını yada öbür alemdeki önemli sırların taşıyıcıları sorgulanıyor şeytanla iş birligi yapanlar görevli melek tarafından lanetlenip ruhu cehenneme gönderiliyor gözcüler harekete geçoyun oynamıyorlar sonuçta
Ciddi olacaklar çünkü yeni bir döneme girdik çoktan. Kendimizi korursak zarar görmeyeceğiz.evet savaş başladı tamda bu konu açıldıgı zamandı benimde yaşadıgım olaylar o günden sonra başladı Ulvi taraf harekete geçti hemde çok ciddiler arş sırları evrenin kadim sırlarını yada öbür alemdeki önemli sırların taşıyıcıları sorgulanıyor şeytanla iş birligi yapanlar görevli melek tarafından lanetlenip ruhu cehenneme gönderiliyor gözcüler harekete geçti
Gözcüler deyince aklıma Fringe geldievet savaş başladı tamda bu konu açıldıgı zamandı benimde yaşadıgım olaylar o günden sonra başladı Ulvi taraf harekete geçti hemde çok ciddiler arş sırları evrenin kadim sırlarını yada öbür alemdeki önemli sırların taşıyıcıları sorgulanıyor şeytanla iş birligi yapanlar görevli melek tarafından lanetlenip ruhu cehenneme gönderiliyor gözcüler harekete geçti
Asıl Başlangıç yeni yılda başlayacak.Bunlar şuanlık minik adımlar.Birçok parahamasa olan yogi hocalarım enerjlerini evreni yükseltmek için kullanıyolar. Enerjisel anlamda düşük bir sene olacak gibi. Hala bir çok insan ilüzyon dünyasında.evet savaş başladı tamda bu konu açıldıgı zamandı benimde yaşadıgım olaylar o günden sonra başladı Ulvi taraf harekete geçti hemde çok ciddiler arş sırları evrenin kadim sırlarını yada öbür alemdeki önemli sırların taşıyıcıları sorgulanıyor şeytanla iş birligi yapanlar görevli melek tarafından lanetlenip ruhu cehenneme gönderiliyor gözcüler harekete geçti
Cahilliğime de verebilirsiniz ama bu tweet bana çok saçma ve anlamsız geldi. Kim, ne diye ve nasıl bir güçle yapacak ki bunu?Var mı hisseden, dün akşam arkadaşlarım ve onların çevrelerinin hepsi uyuyamamış bir türlü, ben bir şey hissetmedim aksine diğer gecelere nazaran çok rahat uyudum
Ekli dosyayı görüntüle 2521
Ben de kim diye sordum kimse cevap verme nezaketin de bulunmadı?Cahilliğime de verebilirsiniz ama bu tweet bana çok saçma ve anlamsız geldi. Kim, ne diye ve nasıl bir güçle yapacak ki bunu?
Ulan bende bekliyorum birisi yazsın diyeCahilliğime de verebilirsiniz ama bu tweet bana çok saçma ve anlamsız geldi. Kim, ne diye ve nasıl bir güçle yapacak ki bunu?
Kim veya neler olduğuna dair sadece tahmin var arkadaşlar..Ben de kim diye sordum kimse cevap verme nezaketin de bulunmadı?
Teşekkür ederim nihayet bir kişi mesajımı gördü. Bu tahminler nedir?Kim veya neler olduğuna dair sadece tahmin var arkadaşlar..
Saçma gelen arkadaşlar konuyu takip etmek zorunluluğunda değil
Merak ettim ben de araştırıyorum..