SlnY.
Kayıtlı Üye
Psişiklik hep özendiğim bir şey fakat özellikle son 3-4 haftadır yaşadığım her şey beni düşünmeye itiyor.Sinirli bir yapım yoktur,aksine biraz hassasımdır.Öncelikle kırılan bardaklar ve tabaklardan başlayalım.Bardaktan su içiyorum öylece bulaşık makinesine koyuyorum,çat düşüp kırılıyor.Kitaplar,okuyorum masaya koyuyorum;düşüyor.Birilerine kızıyorum boynum tutuluyor,biraz hastalanıyorum sonra geçiyor.Sonra insanlar,bir gün bir çift vardı,arkadaş sayılırdık ama kızı hiç sevmezdim.Keşke ayrılsalar dedim,keşke acısından ağlasa.Çok değil 1,5 saat sonra ayrılık haberleri geldi.Tek bu da değil,birilerine kızıyorum keşke düşseler de canı acısa tak çocuk kaldırımdan giderken kayıp,düşüyor.Dün gece,öylece oturmuş bir şeyler izliyordum.İzlediğim filmde komik bir sahne vardı.Kahkaha attım,PAT.Musluk borusunu patladı ve banyo küçük bir havuza dönüştü.Bir yerde okumuştum,"3 farklı renkte kalem alın ve kalemlerin rengini tahmin edin 6.hissiniz kuvetleşecek" diye.Yaklaşık 6-7 kere yaptım,eksiksiz tutturdum.Ve kalemleri avucumda bastırınca zihnimde rengi beliriyor.Bazıları psikolojik dedi bazıları 6.his saçmalığı,tesadüftür dedi.Sizce böyle bir şey olabilir mi?