"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SlnY.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SlnY.

Kayıtlı Üye
Psişiklik hep özendiğim bir şey fakat özellikle son 3-4 haftadır yaşadığım her şey beni düşünmeye itiyor.Sinirli bir yapım yoktur,aksine biraz hassasımdır.Öncelikle kırılan bardaklar ve tabaklardan başlayalım.Bardaktan su içiyorum öylece bulaşık makinesine koyuyorum,çat düşüp kırılıyor.Kitaplar,okuyorum masaya koyuyorum;düşüyor.Birilerine kızıyorum boynum tutuluyor,biraz hastalanıyorum sonra geçiyor.Sonra insanlar,bir gün bir çift vardı,arkadaş sayılırdık ama kızı hiç sevmezdim.Keşke ayrılsalar dedim,keşke acısından ağlasa.Çok değil 1,5 saat sonra ayrılık haberleri geldi.Tek bu da değil,birilerine kızıyorum keşke düşseler de canı acısa tak çocuk kaldırımdan giderken kayıp,düşüyor.Dün gece,öylece oturmuş bir şeyler izliyordum.İzlediğim filmde komik bir sahne vardı.Kahkaha attım,PAT.Musluk borusunu patladı ve banyo küçük bir havuza dönüştü.Bir yerde okumuştum,"3 farklı renkte kalem alın ve kalemlerin rengini tahmin edin 6.hissiniz kuvetleşecek" diye.Yaklaşık 6-7 kere yaptım,eksiksiz tutturdum.Ve kalemleri avucumda bastırınca zihnimde rengi beliriyor.Bazıları psikolojik dedi bazıları 6.his saçmalığı,tesadüftür dedi.Sizce böyle bir şey olabilir mi?

Bir de günde 4 saat uyuyorum bazen 22 saat bile uyumadığım oluyor.Uykusuz da değilim.Normal düzenimmiş gibi,hep enerjim var.Özellikle Hazirandan(3-4 hafta öncesinden başladı dediğim yer bu zamanlar) beri öyle uykum olduğu için uyumuyorum,'uyumak gerek' psikolojisiyle yetiştim :D Gün içinde uyumazsam huzursuz oluyorum.Yorgunluktan da değil,yetiştirilme tarzımdan :D

Bence sadece düşünce gücü yani kuantum o kadar abartılcak birşey yok bu herkese özgü sadece psişik olmayı düşündüğün için farkındalığın artmış.

Enerjinizi inceleyin forumda onlarca konu mevcut.Yaptığınız da enerjinizi kontrol edebilme yetenegidir.

Bu kadar kanıt varken düşünmeye bile gerek yok.
Tanı:Psişik..

Bu elinden düşme olayı, bende olduğundan fazla hiç kimsede olamaz.
Ve sadece bardaklar için geçerli değil :)

Bu kadar kanıt varken düşünmeye bile gerek yok.
Tanı:Psişik..

Bu elinden düşme olayı, bende olduğundan fazla hiç kimsede olamaz.
Ve sadece bardaklar için geçerli değil :)

bardak sadece başıma gelen öylesine bir şeydi :D aynı şey tabaklar ve insanların en değerli eşyaları içinde geçerli.Geçen gün sehpanın ayağını çatlattım bile diyebilirim :D Kızkardeşimle kavga ettikten sonra sinirle sehpaya baktım.Ama nasıl kızgınım,sehpadan çıtırdama sesleri geldi ürktüm haliyle "noluyo la böyle?!" diyip tezgaha doğru yanaştım,birden tabak ortadan ikiye ayrıldı.Böyle çatlamasını izledim birden tak diye ayrıldı ve düştü.Benim düşürmeme de gerek olmuyor,kızayım bir şeye bakayım eşyaya ortadan çatladığını biliyorum yok böyle bir şey :D Böyle güldüğüme bakmayın ilk defa başıma geldiğinde korkudan ölmüştüm ama,önceden hissetme-tahmin etme gibi bir şeyim hiç yok(olsaydı keşke) sadece enerjilerimi kontrol etme kısmında eksiğim,bir de insanlara istediğimde garip bir şekilde zarar veriyorum bazen elimde oluyor,içten bir şekilde söyleyip istiyorum bazense sadece istediğim için oluyor,yani birinin düşmesini zihnen istemiyorum ama içimden 'düşse de gününü görse' demeden edemiyorum.Sonra düşüyor,bir gün düşmesini istediğim için birinin yanlışlıkla kaşının yarılmasına sebep oldum.

bardak sadece başıma gelen öylesine bir şeydi :D aynı şey tabaklar ve insanların en değerli eşyaları içinde geçerli.Geçen gün sehpanın ayağını çatlattım bile diyebilirim :D Kızkardeşimle kavga ettikten sonra sinirle sehpaya baktım.Ama nasıl kızgınım,sehpadan çıtırdama sesleri geldi ürktüm haliyle "noluyo la böyle?!" diyip tezgaha doğru yanaştım,birden tabak ortadan ikiye ayrıldı.Böyle çatlamasını izledim birden tak diye ayrıldı ve düştü.Benim düşürmeme de gerek olmuyor,kızayım bir şeye bakayım eşyaya ortadan çatladığını biliyorum yok böyle bir şey :D Böyle güldüğüme bakmayın ilk defa başıma geldiğinde korkudan ölmüştüm ama,önceden hissetme-tahmin etme gibi bir şeyim hiç yok(olsaydı keşke) sadece enerjilerimi kontrol etme kısmında eksiğim,bir de insanlara istediğimde garip bir şekilde zarar veriyorum bazen elimde oluyor,içten bir şekilde söyleyip istiyorum bazense sadece istediğim için oluyor,yani birinin düşmesini zihnen istemiyorum ama içimden 'düşse de gününü görse' demeden edemiyorum.Sonra düşüyor,bir gün düşmesini istediğim için birinin yanlışlıkla kaşının yarılmasına sebep oldum.

Anlıyorum, anlıyorum.
Dediğim gibi aynısı bende de var.Fakat enerjim ruhanileri çekiyor sadece.Enerji çalışmaları yaptığımda bayılma, titreme, soğuk ter vs gibi sorunlarla karşılaştığım için soğudum. Size önerim.Sürekli çevrenizi izleyin.Dikkatinizi boş bir duvar çeksede..

Geri