"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik güçleri geliştirmek için alıştırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ((ex))
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her kişi cadı olamaz, bazıları bu tip enerjileri sonradan alır, yani cadı büyülerini yapması için, izin gibi bir durumdur. İnisiye türüne göre, değişik enerjileri ve izinleri alırsınız, ona göre gelişiminizi tamamlarsınız.

Peki cadı mıyım nasıl anlayacağım? Yani genelde ne istersem oluyor, bunun hayatta çok örneği var, çoğu kişinin başına kötü şeyler geldi..

konu amacından sapıyor ama, bunun bir çok sebebi olabilir, enerji seviyeniz çok kuvvetli olabilir, bir cininiz olabilir, size aşık bir varlık olabilir, öz enerjiniz farklı olabilir ...

Anladım cinimin olması iyi .. ama aşık bir varlık olmasın, kötü diyolar öyle olursa.

Peki ben bunu nasıl anlayacağım yani bana aşık bi varlık ya da cininimin olduğunu?

ben birinin üzerinde denedim bunu biraz sonra gelip bana soru sordu ondan önce de bana baktı :S
bu kişi benim kankamdı sizce bir terslik var mı?

Ben yaptım hiç bir şey olmadı o da tam yoğunlaşamadım dikkatim hemen dağıldı ondan herhalde yok yani sınıfta ön sıradaki arkadaşa oyle dikkatli dikkatli bakınca hoca da dikkatli dikkatli bana bakıyor da...:D:D

Ben bunu sürekli yapıyorum, her seferinde oluyor. Başını kaşıyor, burnunu kaşıyor, dönüp bakıyor. Güzel bir şey. :)

ben de denedim derste sıkılınca yapıyorum ve gerçekten olmadığını hiç görmedim hep oluyor

bende bunun tersi var...:D yolda giderken mesela 5 katlı apartmanın en üst katındaki bir kişi bana bakıyor. bende onun baktığından habersiz, aniden bir şekilde kafamı kaldırıp bakıyorum göz göze geliyoruz.....aynı şey yüzlerve defa oldu....:D

bende bunun tersi var...:D yolda giderken mesela 5 katlı apartmanın en üst katındaki bir kişi bana bakıyor. bende onun baktığından habersiz, aniden bir şekilde kafamı kaldırıp bakıyorum göz göze geliyoruz.....aynı şey yüzlerve defa oldu....:D

telepatide alici ve verici vardir alicisiniz demekki o ozellik daha agir basiyor :)

Geri