"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik güçleri geliştirmek için alıştırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ((ex))
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

((ex))

Banlı Kullanıcı
Otobüste, sinemada ya da çalıştığınız ortamda, sırtları size dönük durumda bulunan kişilerden birini seçin.
O kişinin başının arkasına konsantre olun ve o kişinin geriye dönerek size bakmasını yoğun olarak düşünün ve isteyin... Bunu zihninizde canlandırın en geç 60-90 saniye içinde, seçtiginiz kişinin geriye dönerek, size bakacağına ya da ensesini kaşıyacağına şahit olacaksınız.

Adeta küçük bir oyuna benzeyen bu alıştrma, insanlar üzerinde düşünce gücü sayesinde telkine dayalı, nasıl bir etki meydana getirilebildiği görülebilir........

Selamlar;

Bu bilginin kaynağı, Ergun Candan mı değil mi? "Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri" isimli kitabından olmalı.

Ben de derste denedim ve gerçekten yoğun bir şekilde odaklanınca, arkadaş arkaya dönüp baktı. :)

Ben bunu hep yapıyorum, şaştığını hiç görmedim. Bir de elinde olmadan yaparsın. Mesela birinin bizi görmesini istemiyoruz "aman nolur buraya dönüpte beni görme" gibi düşüncelere yoğunlaşıyoruz ve kişi dönüp bakıyor .

ben bunu hep yapıyorum şaştığını hiç görmedim.
birde elinde olmadan yaparsın mesela birinin bizi görmesini istemiyoruz "aman nolur buraya dönüpte beni görme" gibi düşüncelere yoğunlaşıyoruz ve kişi dönüp bakıyor .

Evet çünkü yoğunlaştığımız bakma fiili.
Eğer mutsuz olmayayım diye düşünürsek mutsuzluk fiilini çekeriz ama mutlu olayım dersek mutluluk gelir.

Benim çoğu zaman istediklerim oluyor, yoğunlaşmama gerek kalmıyor, güçlerim sayesinde.:Angel_anim:

Bu testi herkes başarabilir. :) Bunlardan daha zorlarını denemeye çalışın bence :) hatta gidin inisiye alın.

Burada verilen her inisiye, sizlerin gelişmesi için bir basamak demek, o inisiyelere katıldıkça daha fazla gelişirsiniz. Hiç Urumdan inisiye almadın mı?

Geri