Kutsalyolculuk
Kayıtlı Üye
Öncelikle herkes merhaba. Çocukluğumdan bu yana olan şeylerden bahsedip, sizlerdende fikir almak istiyorum. Öncelikle duyu görür yeteneğim çok yüksek, birisi hakkında konuşmamız bile yeterli bir anda görünümünü görüyorum ve aynen o şekilde yakın dönemde oluyor, birini sadece aklıma getirdiğimde bana yazıyor gibi, bana çok fal baktırır insanlar ama herkese bakamam. O an kime bakmak istersem ona bakarım ve gariptir ki o an bakmak istediğim kişiyle enerjim birleşir, ben tam tersi ilk falımda onun geçmişini görürüm, düşüncelerini görürüm. Ve içimden gelen kişiye baktıyam bu hiç sekmez, gerçi fala bile gerek kalmıyor . Çevremdekiler beni akıl hocası olarak görür ve bana danışır. Ekstra olarak rüyalarımı kontrol ediyorum ve bunu üstünde hiç çalışmadan yapıyorum işte bu yüzden çok yorgun uyanıyorum, rüyamı o an bir filmmiş gibi hem oynuyor hem geriye alıyor hem istersem defalarca tekrarlayıp rüya seyrini değiştiriyorum ve hayal değil belirtmek istiyorum özellikle rüyamda farkında değilken bu uyanma oluyor ve devam ediyorum. Aslında bunlarlada sınırlı değil, 14 yaşımda gördüğüm bir rüyadan bahsetmek istiyorum. Rüyamdan uyandırıldım ve camın önüne geçtim çünkü biri beni çağırıyordu, aşağısı karanlık ve köpüren dumanlar vardı birini göremedim ama biri bana ismimle hitap ediyor ve kan daha fazla kan diyordu, farkında olmadan bileğimden o kanı çıkarıp akıttım uyandığımda kollarımda çizikler vardı, kabus diyip geçtim ve üzerinde durmadım. Ama sonrasında gece uykumdan uyandırılma gibi bir çok sorun yaşadım bir süre hiç uyuyamadım ve bir musallat durumu olduğunu düşündüm burada 14 yaşındadydım. Sonrasında dinsel sorgulara girdim ve dinden tamamen koptum, paganlık ile ilgilenmeye başladım, ama beni tamamlayanda tam anlamıyla bu değildi. Ben zihnimle sadece isteğimle birine zarar zaten veriyordum. Çok basit bir örnek ki çevremdeki arkadaşım dahi eğer ki istemediğim bir şeyi yapmakta ısrar ediyorsa sonucunda mutlaka zarar görüyor, onlarda farkında. Örneğin kız arkadaşım eski erkek arkadaşımla denk geldi ve konuşmak buluşmak istiyordu, taa lise döneminde olan muhabbet olmasına rağmen ona bunun yanlış olduğunu söyledim, genede benden gizli buluşmak istedi ve konuştu. Çarşamba akşamı buluşacağız dedi, ben ise buluşamayacaksın görürsün dedim ama bu içimden geldi bilinçli yapmadım, buluşma sabahında uyandığında gözünü açamıyordu çünkü büyük bir iltihap torbası ve şişkinlik vardı 2 gün gözü sargılı gezdi,çok üzgünüm bunun için çünkü gerçekten bazen farkında bile değilim. Bu sadece tek bir örnek daha birçok var hayatımda, senelerdir uğraşıyorum ve bunu tam anlamıyla netleştirmiyorum yolum konusunda kararsız kalıyorum.. Burada bilge olan birçok kişiden yardım istiyorum, lütfen bu durumlar karşısında nasıl bir yol izlemem gerektiğine bilgi verir misiniz
Şimdiden teşekkür ederim