"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Peşinden Koşturmak İçin Çingene Majisi

elma büyüsü

aşağıdaki duayı 3 defa kırmızı bir elma üstüne oku ve istediğine yedir senin peşinden koşacak
Munus Sigsigga Agbara Ye
innin Aggish Xaşxur Gisşnu Urma
Şaziga Bara Ye
Zigaşubba Na Durre Eşakki
Ugu Agba Andagub!

tüh ta şansa bak yedirememki ya aynı yerde değiliz :( kolaymış ama ya eline sağlık teşekkürler

valla yedirme buyuleri zor yedirmek acisindan
tesekkurler
bi de yazilanlar nasil okunacak
Aggish Xaşxur
mesela burasi

Munus Sigsigga Agbara Ye
innin Aggiş Xaşxur Gisşnu Urma
Şaziga Bara Ye
Zigaşubba Na Durre Eşakki
Ugu Agba Andagub!

X harfinin olduğu yer bildiğim kadarıyla kalın çıkan k harfi.

hayır elma olmalı.hatta kırmızı elma.
bu pagan kökenli bir çingene büyüsü çünkü büyüde üç rüzgarlardan falan yardım istiyor.elma mitolojide genelde cinsellik ve aşkla ilişkilendirilir

peki bu uygulama için belirli bir vakit varmı? ..herhangi bir saatte ve günde yedirebilirmiyiz?

zamanı o kadar da önemli değil yani büyünün içinde geçmiyor.ay büyürken herhangi bir vakitte yapın yeter.

Şekerim ben rüya tabirirlerine bölümüne yazmıştım.
İtina ' Alıntı:
......herif peşimi bırakmıyor. Beeeen kaçıyorum o kovalıyor beeeen kaçıyorum o kovalıyor. ..

Ay yoksa rüyanın 1. bölümünde herifceyize elma mı yediriyordum... Ay hiç hatırlamıyorum. Ben migrostan başladım. :S

adam uzakta benden.hemde buluşsak bile kesin bişey anlar elma getirdim sana offf kolaymış ama yapması çok zor benim için.

Geri