"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Perileri Görmek İçin İksir

GrizzlyBear

Kayıtlı Üye
Şafak sökerken, perinin beğenebileceği güzel ve şık bir şişeye aşağıdakileri ekleyin:

- 1 kap yağmur-kaynak suyu
- 1 çay kaşığı pembe gül yaprağı
- Yarım çay kaşığı lavanta çiçeği
- 3 kuartz kristal
- 3 ametist
- 1 çentik Peri Şekeri*

Bu karışımı 3 gün boyunca serin ve karanlık bir yerde bekletin. 3'ncü gün şafak sökerken peri görebileceğiniz bir yere gidin. Tercihen meşe ağacının yanı ya da ormanda bir mantar bölgesi hatta ekilmiş bir bitki ve ya çiçeğin yanına da olabilir. Karışımı içine koyduğunuz şişenin boyun kısmına 23 cm'lik pembe bir kurdela bağlayın. Daha sonra her iki göz kapağınıza da 9'ar damla damlatın, unutmayın göz kapağınıza, gözünüzün içine değil. Ardından şu çağrıyı okuyun ve perinin gelmesini bekleyin.

Pembe kurdela, şimdi düşünüyorum.
Peri'yi bu gün görmek istiyorum.
Perinin uçuşunun özel görüntüsünü
Bu gün seyretmek istiyorum.
Biraz orada parlaklık, biraz burada
Bugün yapıyorum gizli bir büyü
Güzel kanatlar ve küçük şeyleri
Görmek istiyorum bu gün.

Şunu unutmayın ki bu çağrının birçok defa tekrarlanması gerekebilir. Periler oldukça dikkatli ve ürkek varlıklardır, onları dost olduğunuza ikna etmek biraz zaman alabilir.


--------------------------------------------------------------------------

*Peri Şekeri nasıl hazırlanır?

- 3 küp beyaz şeker.
- 1 yemek kaşığı vanilya ekstresi
- 1/8 çay kaşığı kırmızı gıda boyası
- Cam muhafaza

Öncelikle şekerleri mumlu kağıdın üzerine koyun ve üzerine vanilya ekstresini serpiştirin. Hepsi bir araya gelene kadar karıştırmaya devam edin. Daha sonra kırmızı gıda boyasını bu karışımın üzerine serpiştirin rengi hoş bir pembeye dönüşünceye kadar karıştırmaya devam edin. Cam muhafazada tutun ve gerektiğinde kullanın. İşte size Peri Şekeri.

Bu karışımı peri davetlerinde sunacağınız kek, kurabiye ve pastalarda kullanabilirsiniz.


------------------------------------------------------------------------
ALINTIDIR
Kaynak: Hatırlamaya çalışıyorum çünkü bilgisayarıma kaydettiğim bir yazıydı. :D
 
Yanılıyorsam özür dilerim arkadaşlar ama, peri diye tabir edilen şey perisperi kelimesinden gelen yani cinn'in görünmezlikten görünürlüge geçiş anında aldıgı şekle denir zaten buda zaman içerisinde cinnlerin dişisi olarak anlaşılmıştır. kısacası dişi cinlere peri ismi verilir.. ayrıca peri isminde bir varlık olduguna dair kati kaynak yoktur bilen varsa yazarsa sevinirim.. şans perisi vs perisi dediklerimiz aslında dişi cinlerin spritüalizma evresidir.. saygısızlık etmek istemem affedin, yanlışım olduysa..
selam ile
 
Saygısızlık ne demek!?.. Paylaşım yaparken elbette bilgilerimizi birbirimize aktarıp konuyu daha açık şekilde anlatıcaz.

Aslında burda bahsettiğim kavram perisperi ile uzaktan yakından alaklı değil. İngilizce Fairy kelimesinden gelen perilerden bahsediyordum. Genelde islami kaynaklardan duyduğumuz dişi cin=peri varsayımıyla alakası yoktur. İslami öğretilerden çok Şamanizm, Cadılık gibi doğa kökenli öğretilerin bir parçasıdır.

Elbette birçok şekilde bilgi bulunabilir bu konuyla ilgili. Kelt kültüründe peri halkının Tanrıça Danu'nun halkı olduğu söylenir ve bu peri topluluğuna Tuatha Dé Dannan denir. Ama yine aynı Tanrıça sadece büyü perilerinin tanrıçası olarak da bazı kaynaklardan geçer. Perilerin elemental varlıklar olduğunu ve her elementin kendi peri halkı olduğu genel kanıdır. Gnome'lar, Elf'ler, Salamander'lar, Slyph'ler... gibi bir çok isimleri vardır aynı zamanda.

Tatlı şeyleri severler, kek, süt gibi ikramlar çağrı sırasında işe yarar. Vesaire vesaire :Angel_anim::hurray:
 
Denemedim henüz.

Genel söylem perilerin zararsız olduğudur. Onlara saygıda kusur etmezseniz, ki köle gibi olun demiyorum sadece saygılı olun, o zaman size bir zarar vermek gibi düşünceleri olmaz.
 
Elinizde malzeler olduğu sürece hiç de zahmetli değil, aksine çok kısa süren ve zahmetsiz bir işlem bana kalırsa. Şu kadar saat kaynatın, şu kadar gün ay ışığında bekletin gibi ekstradan işlemler olmadığı için sadece şafak vaktinde malzemeleri ekleyeceksiniz ve iksiriniz hazır olacak. :sifone: Peri görürseniz artık bana duacı olursunuz. :D
 
umarım görürüzz :D ama hiç malzeme yokki elimde peri şekeri hazzırlaması bile zor vanilya ekstresi ne oluyo hiç duymamaştım :(
 
yok canım tariflerdeki bekleme kısımlarını aksiyon olsun diye zevkine yazıyoruz biz.aslında hiç bi özelliği yok sen yapmasan da olur:party:
 
:D :D

Vanilya ekstresi Sirkeci'de hemen hemen bütün baharatçılarda bulunabiliyormuş sanırım. Ayrıca içinde alkol da bulunuyor. O yüzden gözünüzün içine kesinlikle damlatmayın :D
 
Ben mazemeleri topladım ama yapmaya korkuyorum ya gelır zararı dokunursa yapan varsa bir zahmet anlatsa olur mu?
 
Öncelikle Sayın HAMUŞ, peri gören kişi ben peri gördüm diye zaten ortalıkta duyurmaz, duyurmamalı. Gizli İlimler ismi bu nedenle var, yapılan herşey gizli ve sessiz bir şekilde yapılmalı. Daha önce belirttiğim gibi, siz ona saygılı olursanız onun size bir zararı dokunmaz.

Ayrıca açık sözlü olalım, bir perinin size güvenip kendini göstermesi için öncelikle 3. Göz çakranızın zaten aktif durumda olması lazım, durugörü gibi yeteneklerinizde gelişme olması lazım, dahası Astral Görüş diye tabir edilen, fiziki bir bedene sahip olmayan varlıkları da görmenizde yardımcı görüş yeteneğinizin de bir nebze gelişmiş olması lazım. Bu gibi formüller eğer bu yetenekleriniz gelişmiş ise size ekstradan yardımcı olur, ama kesinlikle hiç olmayan bir görüş yeteneği üzerine peri görmenizi sağlamaz. O nedenle, konumuzda bahsi geçen doğa kaynaklı dinlerden biri üzerinde çalışmalar yapmış olmanız, doğa ile iletişiminizin güçlü olması ilk gereksinimlerden biridir. Öncelikle kendinizi bu konuda geliştirmenizi tavsiye ederim.

Bir dip not daha, İlkbahar mevsimine yeni girdiğimiz için doğa henüz uyanmakta ve buna bağlı olarak doğal olayların işleyişinde görevli olan periler de yeni yeni kendilerine gelmektedir. O nedenle Nisan ortaları ve Mayıs başına doğru perilerle ilgili çalışmalara başlamak en sağlıklısıdır. Daha bir dost canlısı olur kendileri o zamanlar.
 
Evet kesinlikle. Ben bazı -herkesin göremediği- varlıkları görebilmek için illa bir majiye ihtiyaç olunduğunu sanmıyorum.Tabi ki yararı ve kolaylaştırıcı etkisi vardır ancak dediğiniz gibi 3. Göz Çakrasının açık olması ve kendinize gerekli konularda güvenmek zaten onları görmek ya da iletişime geçmek için yeterli olacaktır.
 
Geri
Üst