GrizzlyBear
Kayıtlı Üye
Şafak sökerken, perinin beğenebileceği güzel ve şık bir şişeye aşağıdakileri ekleyin:
- 1 kap yağmur-kaynak suyu
- 1 çay kaşığı pembe gül yaprağı
- Yarım çay kaşığı lavanta çiçeği
- 3 kuartz kristal
- 3 ametist
- 1 çentik Peri Şekeri*
Bu karışımı 3 gün boyunca serin ve karanlık bir yerde bekletin. 3'ncü gün şafak sökerken peri görebileceğiniz bir yere gidin. Tercihen meşe ağacının yanı ya da ormanda bir mantar bölgesi hatta ekilmiş bir bitki ve ya çiçeğin yanına da olabilir. Karışımı içine koyduğunuz şişenin boyun kısmına 23 cm'lik pembe bir kurdela bağlayın. Daha sonra her iki göz kapağınıza da 9'ar damla damlatın, unutmayın göz kapağınıza, gözünüzün içine değil. Ardından şu çağrıyı okuyun ve perinin gelmesini bekleyin.
Pembe kurdela, şimdi düşünüyorum.
Peri'yi bu gün görmek istiyorum.
Perinin uçuşunun özel görüntüsünü
Bu gün seyretmek istiyorum.
Biraz orada parlaklık, biraz burada
Bugün yapıyorum gizli bir büyü
Güzel kanatlar ve küçük şeyleri
Görmek istiyorum bu gün.
Şunu unutmayın ki bu çağrının birçok defa tekrarlanması gerekebilir. Periler oldukça dikkatli ve ürkek varlıklardır, onları dost olduğunuza ikna etmek biraz zaman alabilir.
--------------------------------------------------------------------------
*Peri Şekeri nasıl hazırlanır?
- 3 küp beyaz şeker.
- 1 yemek kaşığı vanilya ekstresi
- 1/8 çay kaşığı kırmızı gıda boyası
- Cam muhafaza
Öncelikle şekerleri mumlu kağıdın üzerine koyun ve üzerine vanilya ekstresini serpiştirin. Hepsi bir araya gelene kadar karıştırmaya devam edin. Daha sonra kırmızı gıda boyasını bu karışımın üzerine serpiştirin rengi hoş bir pembeye dönüşünceye kadar karıştırmaya devam edin. Cam muhafazada tutun ve gerektiğinde kullanın. İşte size Peri Şekeri.
Bu karışımı peri davetlerinde sunacağınız kek, kurabiye ve pastalarda kullanabilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------
ALINTIDIR
Kaynak: Hatırlamaya çalışıyorum çünkü bilgisayarıma kaydettiğim bir yazıydı.
- 1 kap yağmur-kaynak suyu
- 1 çay kaşığı pembe gül yaprağı
- Yarım çay kaşığı lavanta çiçeği
- 3 kuartz kristal
- 3 ametist
- 1 çentik Peri Şekeri*
Bu karışımı 3 gün boyunca serin ve karanlık bir yerde bekletin. 3'ncü gün şafak sökerken peri görebileceğiniz bir yere gidin. Tercihen meşe ağacının yanı ya da ormanda bir mantar bölgesi hatta ekilmiş bir bitki ve ya çiçeğin yanına da olabilir. Karışımı içine koyduğunuz şişenin boyun kısmına 23 cm'lik pembe bir kurdela bağlayın. Daha sonra her iki göz kapağınıza da 9'ar damla damlatın, unutmayın göz kapağınıza, gözünüzün içine değil. Ardından şu çağrıyı okuyun ve perinin gelmesini bekleyin.
Pembe kurdela, şimdi düşünüyorum.
Peri'yi bu gün görmek istiyorum.
Perinin uçuşunun özel görüntüsünü
Bu gün seyretmek istiyorum.
Biraz orada parlaklık, biraz burada
Bugün yapıyorum gizli bir büyü
Güzel kanatlar ve küçük şeyleri
Görmek istiyorum bu gün.
Şunu unutmayın ki bu çağrının birçok defa tekrarlanması gerekebilir. Periler oldukça dikkatli ve ürkek varlıklardır, onları dost olduğunuza ikna etmek biraz zaman alabilir.
--------------------------------------------------------------------------
*Peri Şekeri nasıl hazırlanır?
- 3 küp beyaz şeker.
- 1 yemek kaşığı vanilya ekstresi
- 1/8 çay kaşığı kırmızı gıda boyası
- Cam muhafaza
Öncelikle şekerleri mumlu kağıdın üzerine koyun ve üzerine vanilya ekstresini serpiştirin. Hepsi bir araya gelene kadar karıştırmaya devam edin. Daha sonra kırmızı gıda boyasını bu karışımın üzerine serpiştirin rengi hoş bir pembeye dönüşünceye kadar karıştırmaya devam edin. Cam muhafazada tutun ve gerektiğinde kullanın. İşte size Peri Şekeri.
Bu karışımı peri davetlerinde sunacağınız kek, kurabiye ve pastalarda kullanabilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------
ALINTIDIR
Kaynak: Hatırlamaya çalışıyorum çünkü bilgisayarıma kaydettiğim bir yazıydı.