Dret
Banlı Kullanıcı
Merhaba mabet üyeleri,son bir haftadır cinler periler tarafından taciz edilmekteyim, çeşitli şekillerde görünüp kulağıma birşey fısıldıyorlar.. nereden ve hangi kapıdan geldiler bilmiyorum aslında biliyorum gibi kahve falı denemiştim bir kere ve lise çağlarımda salakça bir ruh çağırma seansında bulunmuştum.. ben ne bilirdim gelenin ruh değil cin olduğunu ve dalga geçmek için geldiğini.. cahillik işte.. ve ve çevremde bir bayan vardı yıllar önce okuldan arkadaşımdı.. sonradan duydum ki bana aşıkmış ama benim için sadece bir arkadaştı hep öyle idare etmeye çalıştım bozmadım bildiğimide anlamamazlıktan geldim.. ama bu kişi takıntılı bir kimse gözünü koyduğunu almadan bırakmaz soruşturdum şimdi evliymiş ortak arkadaşımız yine bir bayan, kız evlendi ama seni unutamıyor evlendiği gün nasıl buruktu görmen lazım düğün günü bana geçecek bu üzüntüm o benim olacak diyordu, ben bu kadar anlatabilirim ama mügeye dikkat et senle kafayı bozmuş dedi, büyük ihtimalle bu musallat etti bana perileri.. off diyorum derdim bindi binbir oldu.. saol yani müge.. ve işin komik yanı gönderdiği peri bana aşık olmuş.. bugün yarın itiraf eder kimin gönderdiğini.. ama beni gülümseten neydi biliyormusunuz periye madem bana bağlandın söyle bakalım seni biri yolladı yada beni nasıl buldun dedim birisi hayır olmaz deyip naz yapıyor sonra o zaman sen beni sevmiyorsun diyorum... hayır diye bağırıyor çok seviyorum benle divanımıza gel diyor ben olmaz ama ne için geldin kim yolladı söylersen belki gelebilirim diyorum susuyor ama sonra baş harfini söyle diyorum yollayanın M diyor müge değilde bu kim.. bence o ve psikolojimi iyice bozmuş durumda.. bakalım cini kandırabilirsem :willy_nilly: geri mügeye yolllayacağım aynen.. ne için geldiğini felan adını vs öğreneyim
bu yazıyı yazarken bile anlamadığım birşeyler fısıldıyor kulağıma.