"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormal olayları gözlemleme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AyŞaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar saat 6da bana yasmine dedi, içimden dedim ki bir çiçek ismi mi yok sa bir insan isminden mi bahsediyor acaba dedim. Ardından Flower dedi. Yani yasemin çiçeği. Sonra programda bilgisayarda açıktı, evden ayrıldım dışarı çıktım. Annem dedi ki sen gittikten sonra bilgisayarından ses geldi. Be de açtım baktım ''leave'' demiş, yani ayrılmak, yola çıkmak anlamında. Bence etrafımda ki varlık koruyucu meleğim çünkü dün geceden sonra ne radara bir şey takıldı, nede kötü söz söyledi aksine bi övücü sözler, bi övücü sözler anlatamam. Bence program muhteşem çalışıyor.

beyler onlarla yazışabiliryor muyuz bu programla yoksa sesli olarak mı sölüyorsunuz cevapları?

beyler onlarla yazışabiliryor muyuz bu programla yoksa sesli olarak mı sölüyorsunuz cevapları?

Beyler diyorsun ama yine de yanıt vereyim ben sana..
Yazışmıyorsun. Sesli olarak soru sorabilirsin ama yanıt verirler mi bilemem. Kısacası bu program iletişim kurmak için tasarlanmış değil.

Beyler diyorsun ama yine de yanıt vereyim ben sana..
Yazışmıyorsun. Sesli olarak soru sorabilirsin ama yanıt verirler mi bilemem. Kısacası bu program iletişim kurmak için tasarlanmış değil.

bir dalgınlığıma gelerek dedim kusra bakma :) aslında herkes için seslendim :) az önce bana don yazdı don'un ingilizce terimi gene don çıkıyo galiba don giymek yani pantolon anlamında dedi bnmde altımda şort vardı .düşündümki üşütmiyelim kendi kendime sesli olarak bi don giyeyim bari dedim ve 1 saniye bile geçmedi yemin ediyorum aniden 2 akım birde ruh belirdi ruh 4 metre kadar yakındaydı ürperdim :)

bi önceki yazımda ruh yazdığım andada yabancı bir isim çıktı :) hayretlerdeyim :)

Arkadaşlar programı çalıştırdıktan yaklaşık bir saat sonra ezan okunmaya başladı hiç bir kelime-sinyal vermeyen programda (R-Flux Detection) bir anda hafif yükselmeler geldi cami eve yakın fakat 10m kapsama alanının dışında sanırım tesadüf. Tam o sırada ss aldım..Fakat ezan okunurken yükselmesi garip cami evimizin tam karşısında fakat dediğim gibi aramızdaki mesafe 20-25 m kadar..

SS İçin Tıkla :smash:

Kelimeler ezandan 10-15 dk sonra gelmeye başladı sanırım.. Şimdilik durum bundan ibaret..

May-28-2012-21:05 XPD Startup
May-28-2012-21:57 landmine
May-28-2012-22:00 *High R-Flux detected
May-28-2012-22:24 draw
May-28-2012-22:46 *High R-Flux detected
May-28-2012-22:47 task
May-28-2012-23:04 mostly
May-28-2012-23:19 *High R-Flux detected
May-28-2012-23:19 centimeter
May-29-2012-00:24 hundred
May-29-2012-01:06 appropriate
May-29-2012-01:47 *High R-Flux detected
May-29-2012-01:47 serve
May-29-2012-01:59 XPD Stopped
May-29-2012-02:00 XPD Startup
May-29-2012-02:15 XPD Stopped
May-29-2012-09:33 XPD Startup
May-29-2012-09:51 *High R-Flux detected
May-29-2012-09:53 *High R-Flux detected

Ayrıca bir kaç kere radarda yeşil yakaladım bismillah derken gitti :D şimdi tekrar bir yeşil geldi hemen ss aldım fakat bismillah deyip yeşili kaçırdım ama sinyaller var! :hurray: :D

SS İçin Tıkla :driving:

Arkadaşlar hala programın gerçekçiliğinden şüpheliyim fakat programı laptop'a yükleyip banyoya sokacam bakalım program şımaracakmı. :rockon: Kelimeleri yarın sabah birleştirmeye çalışacam bakalım ne olacak.

Besmele çektiğiniz için gittiklerini sanmıyorum. Ben bir sure ezberlemeye çalışıyorum. Kuranı kerim dinliyorum internetten. Bu sırada beliren ve bir kaç sn sonra kaybolan noktalar oldu. Edilen duayla ilgili olduklarını sanmıyorum. İşleri bitmiş, bakıp gitmişler.

Evet arkadaşlar denedim :D programı laptopa kurup pro laştırdıktan sonra banyoya gittim tık olmadı, herşey normal gidiyordu. Fakat banyoda max 1dk durabildim. Laptopun şarjı bitti :D Yarın tekrar deneyecem şimdi arkamdan okkalı küfür edenler olmuştur. :D

7merhaba arkadaşlar ben bu programı denedim ve gerçekten işe yarıyor program gerçektende yakalıyor denemk isteyenler denesin derim

Tam evimizin karşısında cami var. minare ile aynı yükseklikteyiz. Her ezan okunduğunda tam o yönde 7 mt (aradaki mesafe 7 mt) alarm veriyor ve *spirit at approx uyarısı çıkıyor. Genelde aklımdan geçen düşüncelere de farkında olmadan odaklanıyorum büyük ihtimal ki hep tutarlı cevaplar geliyor. Mesela en son bir arkadaşın web sitesi kurmayı düşündüğünü acaba yaptı mı yapmadı mı diye düşünürken "başarısız" kelimesi geldi. Bir problem nasıl çözülecek diye düşünürken iki kez "başarı" kelimesi geldi. Dargın olan iki insan var ve onlar aklımdan geçerken "barış" kelimesi geldi.
Program işe yarıyor, fakat dikkat etmek gerekir ve takip etmek. Cevapların gelmesi bir kaç dakikayı bulabiliyor bazen. 1.5 versiyonu daha düzgün çalışıyor ve kesinlikle anlamsız kelime gelmiyor.

Benim ziyaretçim iyice tuhaf hissettirmeye başladı beni. Darıca hayvanat bahçesi gibi oldu kelimelerin yazdığı kutu. Her hayvan var diyebilirim; şempanze, domuz, yengeç, papağan, karınca, geyik, gergedan, balina, kurbağa, fare.... Hayvan sevgisiyle dolu biri :)

Biri de daha materayalist Altın borsasından, tehlikeden, dikkatten, hidrofilden vs bahsediyor...

Hepsi kaydediliyor kelimelerin ama bir yerinden tutup da birleştirmek, cümle oluşturmak mümkün değil.

Program sahte , hiç bir şekilde doğru değil . Elbette böyle makineler var , yapanlar çıktı . Yoksa bir programla tespit etmek olanaksızdır. Denedim yalandan başka birşey değil . Boşuna zamanınızı da harcamayın derim.

İyi Forumlar

Program sahte , hiç bir şekilde doğru değil . Elbette böyle makineler var , yapanlar çıktı . Yoksa bir programla tespit etmek olanaksızdır. Denedim yalandan başka birşey değil . Boşuna zamanınızı da harcamayın derim.

İyi Forumlar

O Zaman programın Çalıştığını İddia Eden Arkadaşlar Kafasından mı sallıyor, Bende Çalıştığını İddia Edenlerdenim.

İyi Forumlar

O Zaman programın Çalıştığını İddia Eden Arkadaşlar Kafasından mı sallıyor, Bende Çalıştığını İddia Edenlerdenim.

İyi Forumlar

Varlık daveti yaparken denediniz mi ? Eğlence amaçlı bu program. Bakıyorum hep eğlence amaçlı geliyor kelimeler , terrible-korkunç , brush-fırçalamak falan .Sizce mantıklı mı ? Çalıştığını iddia edenlere bir şey demiyorum zaten , bana göre saçmalıktan başka bir şey değil .

İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri