Granddaughter , Kiz torun demek
Ohio New York a yakin bir eyalet.
Kaçırdın çocukları deseneÇok takılmamak lazım. Zaten her an yanımızdalar. Bizi bir şekilde yönlendiriyorlar. Bir arkadaşımız kurmuş programı gece korkumdan uyuyamadım yazmış
sıradan bişeyden bu kadar korkmamak lazım bence..
Merhaba Britney Senin Banyoda Programdaki Sinyaller Coştu Demen Beni Çok Şaşırttı. Çünkü Cinler En Çok Banyolarda Bulunur.
Bende Programı Yaklaşık 15 Dakikadır Çalıştırıyorum Bir Ara R-Flux Detection ve Pulse Energy En Yüksek Düzeyde Gidiyorken Uyarı Verdi Program Hemen Bismillah Dedim Dememle Birlikte Gösterge Bir Anda Sıfırlandı Yeminediyorum Çok Şaşırdım![]()
Bişeyi merak ettim algılama alanı 10 mt ise banyo o 10 mt dışındamı kalıyoniye içine gitmeden uyarı vermiyo...
Sevgili Mecra bu konuda çok araştırmalar yapılıyor. Avrupa ülkelerinde öyle dedektörler var ki herşeyi gösteriyor apaçık. Araştırma yapmak isterseniz google amcadan arayabilirsiniz. Karşınıza çok şey çıkacak.
Ben kurdum denedim kendim enerjilerle çalışıyorum ve saçma sapan kelimeler veriyor belli aralıklarla kesinlikle doğru değil ha bazı arkadaşlar dedektörler falanla algılandığını yazmış dogru olabilir ama bu program işe yaramıyo eminimmmha eğlence için yükleyebilirsiniz umarım başka amaçlarla yapılmış bir program değildir... Bence yüklemeyin boşuna...
Bizim evde yanlızca banyoda birşeyler algılaması manidar ama..
Bende %100 doğru olmasada bir temeli olduğunu düşünüyorum. Kafasına göre uyarı vermediğini düşünüyorum birazda olsa doğruluk payı olabilir.