"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormal olayları gözlemleme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AyŞaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende önce courage kelimesi belirdi ardından 10 ilâ 20 dakika arasındaki bir süre zarfında *High R-Flux detected belirdi radarda 1 kırmızı iki yeşil nokta belirdi ve 5-7 saniye boyunca sürdü bittiğinde watch kelimesi geldi korkmadım desem yalan olur salavat getirdiğimde de küçük hareketlenmeler olmuştu böyle bir şeye inanmıyorum diyemem ancak yinede şüphelerim var.

Diğer kelimelere de bir bakın bence Sevgili arzuhal

Yapmayin,boyle bir program tabikide yok.Bu kadar merak ediyorsaniz,davet yapin,görün,konuşun!

Ben kullandım inandım sevgili dark lady. Nerden kapıldınız böyle bir kanıya olmadığına dair? Olmadığına dair bişey biliyorsanız paylaşır mısınız bizde faydalanalım..
Şimdiden teşekkürler...

Kurdum çalıştırdım, radara 2 tane varlık takıldı çıkın lan ortaya diye bağırdım hemen ardına english dedi program bende ingilizce bunu nasıl derim bilemedim hello how are you dedim kaçtılar :(

Kaçırdın çocukları desene :D Çok takılmamak lazım. Zaten her an yanımızdalar. Bizi bir şekilde yönlendiriyorlar. Bir arkadaşımız kurmuş programı gece korkumdan uyuyamadım yazmış :D sıradan bişeyden bu kadar korkmamak lazım bence..

çok ilginç ben de denicem bakalım ne olacak yazarım denedikten sonra :D peki program gösteriyo mu varlıkları? :)

Benim oda da en ufak bir paranormal aktivite yokmuş bunu anladım...alette tık yok çünkü:D sevinsem mi üzülsemmi bilemedim:)
Sence seviniyim mi AyŞaman? bu arada mesaj kutum boş..her zaman mesaj atabilir iisteyen:)

:D SEvin işte Britney.. Ne güzel milletin arayıpta bulamadığı şey işte. Biri Britneye mesaj atsın mesaj kutusu boşmuş tövbe tövbe :D

Bizim banyoda varlık varmış...:) Banyo ya götürünce coştu ibre..Granddoughter ve ohio yazdı...nedemekse artık?

bende önce courage kelimesi belirdi ardından 10 ilâ 20 dakika arasındaki bir süre zarfında *High R-Flux detected belirdi radarda 1 kırmızı iki yeşil nokta belirdi ve 5-7 saniye boyunca sürdü bittiğinde watch kelimesi geldi korkmadım desem yalan olur salavat getirdiğimde de küçük hareketlenmeler olmuştu böyle bir şeye inanmıyorum diyemem ancak yinede şüphelerim var.

Gece gece guldum vallahi yaa:D Bana hic inandirici gelmedi acikcasi siz de kayitsiz sartsiz inanmayin derim:D

Ekli dosyayı görüntüle 2309

programı açtım hafif titreşim görünce korkudan kapadım. bu ne demek oluyor şimdi. korkudan uyku yok bu gece anlaşılan.
Korkmana gerek yok sevili umtoztkn :) Sıradan şeyler bunlar :D

Gece gece guldum vallahi yaa:D Bana hic inandirici gelmedi acikcasi siz de kayitsiz sartsiz inanmayin derim:D

Sevgili Mecra bu konuda çok araştırmalar yapılıyor. Avrupa ülkelerinde öyle dedektörler var ki herşeyi gösteriyor apaçık. Araştırma yapmak isterseniz google amcadan arayabilirsiniz. Karşınıza çok şey çıkacak.

banyoya götürene kadar banada inandırıcı gelmemişti...evin hiçbiyerinde çalışmayan şey banyoya girdiğim gibi coştu:) AyŞaman ın dediği gibi avrupa ve amerikada çok yaygın kullanılıyor bu dedektörler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri