Paranormal olayları gözlemleme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AyŞaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Program çalışıyor ben önce kamera veya mikrofona ihtiyaç var diye düşünmüştüm ama onların etkisi azmış. Onlar olmadan da çalışıyor gayet güzel..

Bir isim heralde jülien(Julian)... Belki varlığın ismi olabilir. Kılavuz varlığınız falan var mı?

Bir isim heralde jülien(Julian)... Belki varlığın ismi olabilir. Kılavuz varlığınız falan var mı?
Varligim yok,fakat yasadigim bazi olaylar var.mesela,oglum yanimda olmasa dahi.onun seklinde görünen birsey vardi,bu üc defa oldu,ve ben yatak odasindayken,evin kapisinin acildigini ve iceri birinin girdigini duydum,ama hic kimse yoktu.bu olayda 2 defa oldu.bir gecede yataktayken.biri üzerimdeki yorgani asagi dogru cekerken uyandim,yorganimi simsiki tutuyordum,hareket edemiyordum.ve ben o siralar esimden yeni ayrilmistim.odada kimse yoktu,Ayetel kurs-i,yi okuyabildigim kadar cok okuyarak kurtuldum.Bu olayda 2 defa oldu.ama ben o evden tasindim,yeni evimde sadece bu ismi duydum.....:willy_nilly:

Jülien varlık ismine benzemiyor pek...genelde isimleri tıl tın cibel salt vs vs buna benzer şeyler..ama oladabilir tabi

Bilmiyorum ki.. Ama arkadaşımız duyduğunu söylüyor. Ben isim olarak düşündüm. Öyle düşündürüyor çünkü. Ruh da olabilir belki. Julian gibi bir isim...

bilmem ama julyen ankarada bir dikili taşın adı..belkıs taşı olarakta bilinir kimi ne amaçla diktiği hakkında üzerinde hiç bir yazı yoktur bildiğim kadarıyla..birde bir roma imparatorunun ismidir julyenus...

Bu ismi bu yeni evimde duydum sadece.hic jülien isminde birini tanimiyorum ki.ilk defa düngece duydum.:willy_nilly:

Yapmayin,boyle bir program tabikide yok.Bu kadar merak ediyorsaniz,davet yapin,görün,konuşun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri