"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormal Kediler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende sadece benim kedim sabah ezanına kaldırıyor zannediyordum:)ağladığında yada üzgün olduğunda kesinlikle gelip yalıyorlar ve güldürmeden gitmiyorlar.AllahIm iyi ki kedileri yaratmışsın çok seviyorum:) Bir de kediler kadar beni anlyacak bir kaç insan da çıksaydı karşıma çok iyi olacaktı.

Kediler kadim uygarliklarda da son derece onemli hayvanlardi. Eski Misir'daki bugday- fare iliskisinin kedilere kazandirdigi yucelik ve tanrisallik, kedi oldurenin olum cezasi ile karsi karsiya kalmasini saglamis.

Gercekten ilginc hayvanlar.

Benimde kedim vardı salem adı evde birkaç gün bakabildim.Ankara kedisiydi çok kötü koku yaptığı için annem dayanamadı ve kediyi aldığım pet shop a geri vermek zorunda kaldım.Benimle kaldığı günlerde kedi gayet verdiğim komutlara uyuyordu sanki önceden eğitmişim gibi her lafımı dinliyordu kediyi geri vericeğim gün öyle bir huysuzlaştı ki sanki canavar a döndü saldırganlaştı.Anlamış olmalı geri veriliceğini çok zeki hayvanlar kesinlikle katılıyorum ve kedileri çok seviyorum.

bizimde mini mini 5 kedi yavrumuz birde yavru köpeğimiz vardı kedilerin isimlerini ben koymuştum garfield,maydonoz,kekik,nane,dombili hepsi harikaydı taaki taşındığımız binada ioturan bir komşumuzum maydonozla naneyi zehirleyene kadar çok mutluyduk onlarla köpeğimizin ismide rominaydı inanınki o iki yavrunun acısını hala içimde taşıyorum . paylaşmak istemiştim bende

Geri