Size verdikleri ilaçlar antidepresandır burada bu ilaçların konumunu ve tedavi şeklini size şöyle açıklayayım
anti depresan beyindeki sinir uçlarını uyuşturduğu için insan yavas yavas panik ataklar gelsede hissetmemeye başlıcak
bu süreçte doktorlar genelde psiko terapi yapmalı yurt dışında bu iş böyle gidiyor ama türkiyedeki doktorlar antidepresanı verip gönderiyorlar
bazılarının ilaç alarak iyileşmesi şöyle oluyor kişi o sürede farkına vararak veya varmayarak ( genelde varmayarak olur ) kendi kendine psikoterapi uygulayarak
beynin sinir uçlarının uyuştuğu dönemde panik atağı beyinde bitirir ve ilacı bıraktığında panik atağı yenmiş olarak bulur kendisini
ama bunların sayısı çok azdır çünki ülkemizdeki doktorlar bu kısımla pek ilgilenmiyorlar bu durumda beyindeki sinir uçlarının uyuştuğu dönem bittiğinde gene ağır panik atak döneminde buluyor kendisini.
Size vereceğim bir kaç tavsiye var
-hafif derecedeki panik atakları bitirmek için uygulanan bitkisel kürler var youtubede bunun videoları var araştırınız.
- Bununla beraber kendinize eft uygulayınız
-Nefes terapileri uygulayın nefes terapisinin bu konudaki önemini anlatan bir yazı paylaşmıştı sayın bendekiben onu okuyun ve size uygun bir nefes terapisi bulun panik ataklılar için özel olan
-Sigara içiyorsanız bırakın sigaranın panik atakla bağlantısı bilinen birşey
-Panik ataklılar için olan bazı egzersiz hareketleri var onları bulup programlı olarak yapmaya başlayın bu konuda yazılmış bir kitap vardı mümkünse o kitabı temin ediniz
Bu saydıklarımın hepsini programlı olarak hepsini birden uygulayın
bunları yapmanıza rağmen çare olmuyorsa yada bunlar bana zahmetli geliyor ben kısa yoldan kurtulmak istiyorum diyorsanız ozaman size bilinçaltı terapisi yaptırmanızı öneririm eğer buna karar verirseniz urum ile iletişime geçin kendisinin uyguladığı panik atak terapisi var
larimar akademi sitesine girerek orada kuantum hipnozun anlatıldığı yazıyı okuyarak bilgi edinebilirsiniz
Aramıza hoşgeldin