hazeynahmet
Kayıtlı Üye
Arkadasimin kardesi vefat etti ve onun halini ugruna intihar edecek kadar ogrenmek istiyor, ya latif tavsiye ettim ben hemen gormek istiyorum, dayanamiyorum dedi sizler neler tavsiye edersiniz, ne yapmalı?
ölünün durumu kötüyse zaten rüyasına gelip yardım ister merak etmeyin
örn azap görüyosa açsa yeri kötüyse yardım ister rüyalarınızdan buna göre acsa yemek verirsiniz fakrilere yeri kötüyse azap görüyosa dua edersiniz .Ne anlamda kötüyse , ne gibi durumlarda yardım ister biraz daha açar mısınız?
Evet bu konuda sana katılıyorum elbette.Çünkü kendim bizzat yaşadıklarım, gördüklerim yanısıra benzer olayları yaşayan nice kişiler biliyorum.Bazıları çıkıp bu duruma yine bilinçaltı diyecekler ama bütün rüyalar bilinç altıysa rica ederim bilincin üstü de olmalı.Zaten herşey zıttı ile bilinmiyor mu ki.Ve yine zaten Resulullah s.a.v. buyurmamışmıydı ki; görülen salih rüyalar vahyin 40/1`dir diye.sevgili mehdi paylaşımın için teşekkürler.ben söylediğimde karşı çıkmışlardı olurmu böyle şey diye evet oluyor.geliyorlar biz uyuduğumuzda astral bedenimize dokunduklarında rüya olarak görüyoruz.halbuki yanımıza geliyorlar bizler görmüyoruz onlar bizi görüyor.