"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okb yani vesvese hastalığı

Küçük çocuklarda bu sessiz isyan çok yönlü olarak görülebilir. Özellikle de şeytanları güçlü olan çocukları eğitmek çok zorlayıcıdır.

İstediklerini yaptıramayınca isyan ederler çünkü. Sesli de olur gizli ve sessiz de. Genellikle de alınganlık göstererek kendilerini içten kapatırlar ve yaşamsal enerilerini bir anda kilitleyebilirler. Bu kilitlenme doğru bir şekilde açılamazsa çocuklarda bu mekanizma köklenir ve ileriki yaşamlarında da alıngan ve geçimsiz bireylere evrilirler. Çünkü kilitlendikleri zaman herkesi kolayca karşılarına alabilen bireylere dönüşmüşlerdir. Bu şekilde de uzun süre toplumda sosyalleşemediklerini ve daha da önemlisi kollektiften de beslenemeden evrenin yaşam şifasını dahi istemsizce reddettikleri bir kısır döngüye girerler. Burada da kedemeli bir tükeniş ve tükeniş beklentişine karşı kaygısal bir çırpınış vardır artık. Yani bozulmuş olan savunma mekanizması kendini kurtadığını zannederken aslında kendini yok etmektedir.

Bu durum şeytanın kovulmasının 70 kat perdelenmiş bir versiyon modelidir. Şeytan kendi yaşadığını insanlara da yaşatarak benzer isyanı insanda da tutuşturmaya yemin etti ve bunu da perdeli bir şekilde yaptığı için anlamak çok zor oluyor. İlaç bağımlıları anlayamıyor yani. Komik geliyor onlara.
Şifa bütünün hayrında, belalarsa kişinin kendini içten kapatmasından gelir herzaman.

Son düzenleme:
Kendimizi termometre zanneden termostatlarız aslında.
Termometre gibi davranmaya başladığımız anda kaybediyoruz.

Yıllar önce doğuda bir Seydaya medrese okumak istiyorum demiştim.Biraz psikolojik sorunların var ama demiştim.
Seyda da; biz psikoloji nedir falan bilmeyiz.Yarim saat Kur'an okuruz biter demişti.
Kur'an Kerim beyin kimyasını nasıl sağlıkli hale getirdiğini muhakeme gücünü feraseti ruhu nasıl beslediği iki sayfa okuyunca bile anlayabiliyorum.

Geri