Bu fotoğraftan benim anladıklarım;
İlk bakışta soy ağacı gibi dallı budaklı,iki cins var,hangisinden yola çıkılırsa çıkılsın tepede hem siyah hem kırmızı tekliği var.Yani nerden gidersen git aynı sonuca geliyorsun.Hatta Anadolu da kullanılan püsküllü nazar tılsımlarına da benziyor.
Öte yandan gözlerimi kısıp bakınca gördüğü belirli bir kelime dizilimi içermeyen,daha doğrusu anlam çıkaramadığım harf dizilimi var,sondaki "m" harfine benzer şekil çok belirgin,u ve r harfleride var ortayı çıkaramadım,u tepedeki.
Noktasal bir düzlem mi diye baktığımda birşey göremedim onun için şekilde gizli harfler olduğuna kara verdim.
Yazılan bana anlamsız gelse de bunun ses titreşimiyle ilgili olabilecek bir kodlama olduğunu düşündüm.Yani bana anlamsız gelmesi bir anlamı veya sesin enerjisinin olmaması demek değil.
Bundan sonra "Hurufu mukatta" ile ilgili internette göz gezdirdim,detaylı okumadım çünkü zihnim ister istemez soruyu okuduklarımla ilişkilendirirdi.Ki birbakıma zaten bilgi sahibi olmadan da ilişkilendirmişim.
Bu tahminle benzer bir uygulama yapacak olursam fotoğraf çekip şu anda yükleyemeyeceğimden sadece örnek verebilirim;
Rune taşlarını kullanıyordum ben bir dönem oradaki sembolik harfler de aynı şekilde hem sembol hem de titreşim olarak normalde insan algısında harf bazında kullanılmayan ancak uzayda farklı enerji titreşimi yaratıp bir anlamı olan harfler.O taşları kullanarak zamanında kendim kodlamalar yapmıştım.Yahutta meditasyon için "OM" sözcüğünün titreşimi gibi aslında bir maddeyi tanımlamayan ama oluşturduğu zihin boşluğu ile madde ötesi bir hale geçişi sağlayabile,insan zihnine oluşturduğu titreşim ile bir şeyleri kodlayabilen bir dizilim örnek verilebilinir.Yahutta 7 çakrayla bağlantılı harfler ve hatta müzik notaları veya ejder enerjisi ile çalışma yapanların uyguladığı ses ile şifa gibi.....Sanırım uygulamaları farklı ama prensipleri benzerlik gösteren şeyler?
Kısa tutayım,olay benim hayal gücümle birleşirse konudan konuya geçecek gibi

Onun için zihnimi bulandırmadan ilk düşündüklerimi aktarmak istedim.Özetle şekilden algıladığım ve çıkardığım sonuç bunlar.