gümüşejderha
Kayıtlı Üye
İp ve yün parçalarından oluşturulmuş, sinir ağlarına benzetilmiş bir yapı.
Kimin kazandığı, ne zaman belli olacak ?
İlk cümleyi cevap olarak kabul ediyorum kızmayın hemen.
Burda şekil üç kısma ayrılmakta simetrik açıdan değerlendirdiğimde kopan düğümleride varmış gibi sayıyorum bunların 9 u sol taraf 12 si orta ve 9 sağ taraf olmak üzere 30 düğüm var
Eski Türk inancında dokuz gök, dokuz boyut karşılığında 9 rakamı kullanılmış ve kutsaldır. 18 kutsal sayısı da 9 rakamının iki katını ifade eder. 18 rakamı Mesnevi kitabında, 18 boyuta ait gaybi sırları ifade ettiğinden kutsal kabul edilir. Mesnevi kitabının ilk 18 beyiti, gaybi sırların deşifre edişlini ifade eder.
Evrenin temel sayısı olan rakamlar dokuz adettir. Evrende her şey dokuzlu sistemleri içerir. Dokuz adet sonsuz güç kaynağı vardır. Bu 9 adet sonsuz güç kaynağının her biri birleşerek bir arada hareket ederler. Bizim güneş sistemi ve 9 gezegenin hareketleri gibi.
9+9=18
orta bölüm 12 adet düğüm var buda Allahın görevlendirdiği 12 adet bilgin melek sayısı kadardır
toplam 30 düğüm ediyor
bunun yapılmasındaki amaç koruma kalkanı gibi birşey bir nevi tılsım ama meleklerle ilintili nihayi erdem mutlak gücün enerjisini kullanarak korunmak sanırım
Aynen..Bende açlıktan ölmek üzere olan bir fil görüyorum..Neden acaba..?Sanırım bu aralar rejimimi bozmamak için kendimle savaştığım için olabilir..:willy_nilly:ben bir fil görüyorum resimde...üstünde de bir insan...