Isobelzxc öncelikle sana şifalar diliyorum.Karmelia maddi durumunun yetersiz olduğunu söylüyor ailesinin de destek vermeyeceğini düşünüyor babası destek vermediği için boşanmaktan çekiniyor.Eğer maaşı çok yüksek olsaydı ya da babası destek çıksaydı hiç bir maddi sorunu olmasaydı ilk gördüğü şiddette o evi terketmez miydi ? Ülkemizdr bu kadar kadına şiddetin,kadın cinayetinin olmasına şaşmamalı.Erkek çocuklarının böyle anneleri olduğu sürece,ilk başta kadınlar kendi haklarından vazgeçip uğradıkları hakaretleri kalıplara sığdırdıkları sürece bu kısır döngüde kalmaya mecburuz.Boşanmayı nasıl ayıp yanlış görüyoruz bilinçaltımızda,boşan diyeni de hata yapmış ve hatta boşanmak o kadar gözle görülür bir hataymış gibi boşanan kişi de kendi hatasının farkında zaten gözüyle bakıp başkaları da boşansın istiyor işte diye konuşabiliyoruz.İçimiz nasıl kararmış.Kocasına adım attığında itilmiş suratına tükürülmüş bir kadına olsun bi daha adım at diyip adamı eleştirmiyoruz bile.Bu anlatılanlar boşanma gerekçesi değilse,çocuklar her türlü şiddet de olsa,evde annesinin isteği dışında alkolik akrabasıyla yaşamaya mahkumsa,evlilik böyle bitirilemeyecek bir şeyse yere batsın evlilik kurumu.Karmelia’nın sorunundan uzaklaşıp ülkedeki tiplemelerden gördük bu başlık sayesinde.Tekrar tekrar söylüyorum hakkında en iyisi olsun Karmelia.Hayat cesurları insiyatif alanları sever,kendine başka bir dünya yaratman dileğiyle