Sizin özelinizi ben niye bilmek istiyim ? Önyargıdan bu kadar bahsetmenizin sebebi büsbütün önyargılı oluşunuz.Benzer şeyler yaşadım ve kurtuldum dememden sabretmeyi bilmeyen biri olduğumu çıkarmışsınız,anlatılanlar doğrultusunda eşini suçlamam da erkek düşmanı olduğumu.Ben amcaya ensest demedim.Orada anne babanın değil anne babalığın kutsal olduğunu çünkü böyle insanlar da olduğunu söyledim.Sarhoş amcayla aynı evde olması küçücük bi çocuk için tabii ki sakıncalı.Sarhoş diyoruz farkındaysanız sinirlenince ortalığı kırıp döküyor diyor.Hala neyden bahsediyorsunuz? Konu benim önceki ilişkimi bitirmem de değil bu kadar yazdıklarımdan hiç bi şey anlayamamanız çok şaşırtıcı.Ben dayak yiyorsan,paranı alıyorsa,sen güzel yaklaşınca suratına tükürüp itiyorsa boşan diyorum.Siz de kendi doğrularını dayatma diye tutturmuşsunuz kendi doğrularınızı dayatmaya.Ben aynı sizin gibi fikrimi söylüyorum siz de dayatmayın o zaman.Ben erkek düşmanı değilim ama siz galiba kadın düşmanısız.Sürekli de eski ilişkimden vurmaya çalışmanız komik ben bitirdim ben kurtuldum diyorum ne affedememesi ne onu yargılaması.Artık daha mutluyum umarım sen de kurtulur mutlu olursun diyorum sanki ortalığı yak yık demişim gibi tepkiler veriyorsunuz.Ama sizin düşmanlığınızı şimdi anlıyorum yaptığınız atıflardan,cesareti olan insanlaraymış