cinsel yönelimler hastalık kategorisinden çıkalı 30 yılı geçti. Biraz daha çağı takip edin lütfen. Hoş olarak görmemeniz kimseye hastalıklı, şeytani, zihinler deme hakkını size vermiyor.
Ben hemcinsleri ilişki yaşayan insanları dini inançlarım gereği hoş karşılamıyorum doğru bulmuyorum demek başka bir şey sizin söylediğiniz başka bir şey.
Sudi Arabistan da kadın insanmıdır diye platform düzenlendi.
kadını şeytan olarak gören Toplumlar hala mevcut.
kadın olduğunuzu var sayarak yazıyorum ( resminizden dolayı)
O toplumda yaşamış olsanız, ya da o dönemlerde size kadınlar şeytandır, şeytanın elçisidir denmiş olsa hoşunuza gidermeydi.
bugün internete girebiliyor ve düşüncelerinizi aktarabiliyorsunuz bunu hala yapamayan yapması yasak olan Ülkelerde yaşayan kadınlar var.
kadınların aşağılandığı,küçük görüldüğü, hastalık taşıyıcı görüldüğü, yakıldığı,taşlandığı dönemler oldu hala da devam ediyor.
şimdi bu inançların hangisi doğru,
Ata erkil toplu ve inanç sistemlerinin kadınlar üzerinde kurduğu ve kurmaya çalıştığı çağ dışı insan hak ve özgürlerine ters olan durumu lbgt bireyler üZerinden devam ettiriyorsunuz.
gece dışarı çıktığı için Bir kadının o.........u damgası vurup öldürülmesini hak gören bakış açısından ne farkı var bunun.
islam bakış açısından bakalım. Kuranı ya da hadisleri örnek göstererek kadınlara yenelik yapılan fiziksel şiddet,psikolojik şiddet tekelinden ne farkı var.
regl oldu diye yetişkin sayılıp evlenmesinin hak görülmesi, geç evlenen kadının kötü görülmesi, dul kalan kadınlara kötü gözle bakılmasından ne farkı var bunun.
yaşam hakkı sadece bir türe ya da bir zümreye mi ait.
gerçekten inanamıyorum. İnsan olanın insan olana bu nefretini anlamış değilim. Biraz olsun empati kurma becerimizi gerçekten bu kadar mi kaybettik.
Din inancı adı altında din kiralarını bile okumadan öyle yorum yapıyorsunuz.
Eğer konu islam ise kaç kişi Lut kavmi ile ilgili olarak ayetleri saçma sapan çevriler olmadan inceledi. Ayetlerde kullanılan kelimeleri bile bilmiyorsunuz.
hala kuran da Adem ve Havva diye insanlardan bahsedildiğini sanıyorsunuz.
Adem insan demektir ve eril ve dişil olarak yazılmaz. Havva diye biri yoktur kuran da bu isim geçmez. Ademin yani ilk insanın bile aslında cinsiyetini bilmiyoruz.
ata erkil sistem almış Adem’i erkek yapmış, eşi diye geçen kelimeyi Havva yapmış oluşmuş sana ilk İnsan erkek, onun parçasından yaratılan kadın. Kadında girmiş şeytana uymuş. Olmuş sana eksik ve şeytani varlık.
yani şimdi bu anlatımlara göre mi kadını değerlendireceğiz.
İçiniz de nefret yerine sevgi taşıyın. Biraz araştırın okuyun.
çağın da ilerisine kendinizi taşımaya çalışın.