Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yaklaşık 8 senedir psişik güçler ve enerji üzerine bağzı araştırmalarım ve çalışmalarım oldu. Yatkınlığım olduğunu öğrendiğimden beri bulduğum gördüğüm herşeyi denedim. Kimisini başardım kimisi olmadı. Mesela astral veya elektrik kontrolü ile aram oldukça iyidir
ama asıl anlayamadığım daha doğrusu tam olarak anlayamadığım enerji çalma konusunda oldukça iyiyim pozitifi de negatifi de alırım ama sadece negatifi sürekli olarak tutabiliyorum. Yani vücudum hatta etrafım sürekli negatif enerji. Hatta kalkan oluşturmak veya kendi enerjimi salmak istediğimde bazen kafamın içinde bazende normal şekilde koyu morumsu bir renk olduğunu açık bir şekilde görebiliyorum. Bu işler Hakkin da benden daha tecrübeli olan birkaç kişi bana enerjimin çok karanlık ve fazla olduğunu bir insan hatta eşyaya fiziki zarar verebilecek seviyede olduğunu söylemişti, ki bu konuda da birkaç deneyimim oldu. Benim asıl anlamlandıramadığım şey negatifin altında bir pozitif enerji yatıyor mu ? Ve neden pozitif enerjiyi tutup kullanamıyorum ? Burada illaki benden daha tecrübeli birileri vardır. Yani sınırsız bir şekilde negatifi aktarsam bile bitmiyor. İstemsiz bir şekilde sanki geri topluyorum hemen.