Saçın ucunu kıvıran kişi aslında herşeyin kontrolü altında olduğunu göstermek istiyor ama moralini bozan onu sinirlendiren bir şey var demektir.Saçına sıkça dokunan oynayan biri mükemmeliyetçi bir dünya görüşüne sahip olup dış görünüşüne çok önem veren biri olduğunu gösterir.Ama sizin anlattıklarınızdan da bu kişinin tutarsız bir davranışları olduğu ve her an karar değiştirebilecek bir yapıda olduğu anlaşılıyor.Sevgiyle....
bir anlamda ilgi çekmek içinde yapiyor olabilirmi? dikkat çekmek amaciyla birde bazen genizden ses çikartiyor istem disi
Çok soğukkanlı ve umursamaz bir bayanımdır fakat hoşlandığım bir erkeğin yanındaysam saçıma saçma sapan şeyler yaparım. Toplarım açarım kıvırırım oynarım falan yani. Ya bu ondan kaynaklanıyordur yada sayın bendekiben'in de dediği gibi tutarsızlığındandır. Ona karşı büyü yapmayı keserseniz ve gerçek benliğini ortaya çıkarmasına izin verirseniz daha net cevaplar alabileceğinizi düşünüyorum
aslinda birseyler yanlis anlasildi sanirim baslangiçta "buyu" olarak adlandirabilecegimiz uygulamalar yaptim ama sonra bunun etkili ama geçici oldugunu dusundum ve vazgeçtim ama gerekirse yine uygularim su an uzerinde çalistigim konu enerji enerjimi gerçektende sonderece yukseltim. sarkaçla çalisiyorum dogru sartlarda olursa bir insan veya olay hakkinda geçmis ve su anla ilgili soru sorabiliyorum ve aldigim cevaplar çok buyuk oranda dogru çikiyor sadece beni ilgilendiren birsey sordugumda sanirim istem disida olsa sarkaci istedigim cevap yonunde yonlendiriyorum. sarkaçla kayip esya bulma, su bulma gibi seylerde yapiyorum ayrica telekinezi konusunda da ilerleme var
ama en onemlisi telepati sessiz bir ortamda nefesimi kontrol ettikten sonra dusundugum insana onu begendigim ve istedigim seklinde telkinler gonderiyorum ve kesinlikle bir nedenden dolayi ya ogun goruyorum yada konusuyorum
iellegal yoldan başarılı olmak, nasıl bir duygu , vicdanın rahatsız ediyormu seni,
bu konuda kimseyle polemige girmek istemem ama sunu da soylemek istiyorum legalite olayina herkes kendi penceresinden bakar.
herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil her insanin ahlaki ve dini degerleri farklidir inanir veya inanmaz ama uyariniz icin tessekur ederim bir gun
vicdanim rahatsiz olursa birakirim

)
tessekurler sanirim bu sitenin amacida bu
paylasilan bilgi basliklari belli
bu konularda bilgi alisverisinde bulunmak
Sayın rosemimosa vücut dilinde pek çok saçı oynama, saçı toplama, dokunma vs. bilgiler olmakla birlikte bir bayanın veya erkeğin saçına temas etmesinin extrem sebepleri olabilir. Bu kişiye özel kişinin kendini saklama, korunma veya ifade etme vs. biçimi bile olabilir. Bunun tam ve net nedenini klasik genel geçer vücut dili yaklaşımları ile bir yere kadar öğrenmeye çalışabilir, fikir sahibi olabilirsiniz. Yaptığınız uygulamalar ile ne derece bağlantılı kişinin bu durumu o ayrı bir konu. Psikoloji bölümünde açmışsınız; evet insan psikolojisi bir muamma. Hangi davranışın bakışın ya da eylemin ne sebep ve/veya sebeplerden yapıldığını öğrenmek ve net budur diye adlandırmak uzman profesyonel dışında amatör yaklaşımlarla çok doğru olmadığı kanaatindeyim. Sizin hangi yaklaşımınız onu bunu yapmaya itiyor? Esas sizin vücut diliniz ona ne ifade ediyor? Hangi bakışınızda, mimiğinizde, ses tonunuzda, hangi kelimeleri kullandığınızda kendisini böyle ifade etmeyi bilinçli/bilinçsiz seçiyor? İyi forumlar diliyorum.
Sevgilerimle...
aramizda akraba iliskileri var ayni zamanda komsuda sayiliriz ama ona karsi olan davranislarim siradan arkadasça ama onu kendime yakinlastirmak
icin resimle 3.goze telepati, goz bagci ve sevgi topu gibi sitede buldugum uygulamalar yapiyorum
sanirim benim ona karsi ilgili oldugumu biliyor ve daha onemlisi benim onun benden hoslandigini bildigimi anliyor bazen 3-4 saniyede olsa bakislar
kitleniyor ozelikle gozlerinin icine bakiyorum provoke etmek icin