"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

neden saçlarini topluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rosemimosa

Kayıtlı Üye
Benim öğrenmek istediğim biraz şahsi de olsa bir konu var. Eğer beden dili ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Hoşlandığım bir bayan var. Dürüst olmak gerekirse gerçekten çok arzu ettiğim biri. Onu kendime bağlayabilmek için birçok uygulama yaptım. Son bir yıldan beri uygulamaların etkili olduğu konusunda eminim. Sorun son derece gururlu biri. Davranış olarak ta bugün samimi ama bir bakıyorsunuz bir hafta sonra aşırı soğuk davranıyor. Ayrıca aynı ortamda olduğumuzda gözlemlediğim şey saçlarını genelde toplar. Özellikle bana yakınken saçlarını açıyor. birkaç saniye sonra tekrar topluyor. Bunu örneğin bir saat bir arada isek belki 35-40 defa yapıyor. Bu vücut dilinde ne anlam ifade eder? Teşekkürler.

Saçın ucunu kıvıran kişi aslında herşeyin kontrolü altında olduğunu göstermek istiyor ama moralini bozan onu sinirlendiren bir şey var demektir.Saçına sıkça dokunan oynayan biri mükemmeliyetçi bir dünya görüşüne sahip olup dış görünüşüne çok önem veren biri olduğunu gösterir.Ama sizin anlattıklarınızdan da bu kişinin tutarsız bir davranışları olduğu ve her an karar değiştirebilecek bir yapıda olduğu anlaşılıyor.Sevgiyle....

Siz ne kadar uygulama yapsanız da ne kadar büyü yapsanız da ne kadar bağlama büyüsü yapsanız da o yaşadığınız aşk gerçek aşk değildir sakına yanlış anlamayın dediğimi...Ve bu bir nevi sahte aşktır ya da bir rüya rüya bitince aşk'ta biter sizin yaptığınız olayda da büyünün etkisi azalırsa ya da bitmeye başlarsa kendini gösterir aşkın bitişi..Ve ne kadar büyük bağlama büyüsü yapsanız da hiç bir şekilde o aşk gerçek aşk gibi olmayacaktır unutmayın... :)

Ben eleştirmedim ztn sadece ne kadar da uygulama yapsa tam olmayacağını söyledim yazımda da yazdım.. :)

Striker arkadaşımız eleştirmiş ! Onu 2 kez uyardım bağlama gibi uygulamaları bilmediği halde yorum yazıyor ...Ben eleştiri yapmadım ztn :)

Ben nadiren saçımı toplarım, hoşlandığım erkeği görünce hemen saçlarımı açarım. Belki yardımcı olur :)

Çok soğukkanlı ve umursamaz bir bayanımdır fakat hoşlandığım bir erkeğin yanındaysam saçıma saçma sapan şeyler yaparım. Toplarım açarım kıvırırım oynarım falan yani. Ya bu ondan kaynaklanıyordur yada sayın bendekiben'in de dediği gibi tutarsızlığındandır. Ona karşı büyü yapmayı keserseniz ve gerçek benliğini ortaya çıkarmasına izin verirseniz daha net cevaplar alabileceğinizi düşünüyorum :)

Saçında değişiklik yapan kadın aslında hayatında değiştirmek isteyip te değiştiremediği şeyler olduğu anlamına gelir diye biliyorum ben. Anlık çekim hissedip daha sonra normale dönüyor olabilir. Onun yaşadığı duygusal gelgitler bir süre sonra onun ruhunu yorup tamamen uzaklaşmasına sebep olabilir. Kendini beğendirme dürtüsü ile hiç birşey hissetmemek arasında gidip geliyor büyük ihtimal ve bir noktada patlak verirse, anlık çekimler öfkeye dönüşüp daha sonra nefrete dönebilir.

Benim öğrenmek istediğim biraz şahsi de olsa bir konu var. Eğer beden dili ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Hoşlandığım bir bayan var. Dürüst olmak gerekirse gerçekten çok arzu ettiğim biri. Onu kendime bağlayabilmek için birçok uygulama yaptım. Son bir yıldan beri uygulamaların etkili olduğu konusunda eminim. Sorun son derece gururlu biri. Davranış olarak ta bugün samimi ama bir bakıyorsunuz bir hafta sonra aşırı soğuk davranıyor. Ayrıca aynı ortamda olduğumuzda gözlemlediğim şey saçlarını genelde toplar. Özellikle bana yakınken saçlarını açıyor. birkaç saniye sonra tekrar topluyor. Bunu örneğin bir saat bir arada isek belki 35-40 defa yapıyor. Bu vücut dilinde ne anlam ifade eder? Teşekkürler.

Sayın rosemimosa vücut dilinde pek çok saçı oynama, saçı toplama, dokunma vs. bilgiler olmakla birlikte bir bayanın veya erkeğin saçına temas etmesinin extrem sebepleri olabilir. Bu kişiye özel kişinin kendini saklama, korunma veya ifade etme vs. biçimi bile olabilir. Bunun tam ve net nedenini klasik genel geçer vücut dili yaklaşımları ile bir yere kadar öğrenmeye çalışabilir, fikir sahibi olabilirsiniz. Yaptığınız uygulamalar ile ne derece bağlantılı kişinin bu durumu o ayrı bir konu. Psikoloji bölümünde açmışsınız; evet insan psikolojisi bir muamma. Hangi davranışın bakışın ya da eylemin ne sebep ve/veya sebeplerden yapıldığını öğrenmek ve net budur diye adlandırmak uzman profesyonel dışında amatör yaklaşımlarla çok doğru olmadığı kanaatindeyim. Sizin hangi yaklaşımınız onu bunu yapmaya itiyor? Esas sizin vücut diliniz ona ne ifade ediyor? Hangi bakışınızda, mimiğinizde, ses tonunuzda, hangi kelimeleri kullandığınızda kendisini böyle ifade etmeyi bilinçli/bilinçsiz seçiyor? İyi forumlar diliyorum.

Sevgilerimle... :)

Uygulama yapıp başarı elde eden üyeyi kutlarım. Gücü sonuna kadar kullanabilene ne mutlu. Bu işin vicdan ile alakası olmaz, gönül ile alakalı. Sebep sadece uygulama yapmasıdır bana göre. Tabi bu benim fikrim. İnsan tercihlerinde hür değil mi? Sonucu her yönüyle gönlünden geçen kalbinin istediği gibi olur inşallah.

Saçın ucunu kıvıran kişi aslında herşeyin kontrolü altında olduğunu göstermek istiyor ama moralini bozan onu sinirlendiren bir şey var demektir.Saçına sıkça dokunan oynayan biri mükemmeliyetçi bir dünya görüşüne sahip olup dış görünüşüne çok önem veren biri olduğunu gösterir.Ama sizin anlattıklarınızdan da bu kişinin tutarsız bir davranışları olduğu ve her an karar değiştirebilecek bir yapıda olduğu anlaşılıyor.Sevgiyle....

bir anlamda ilgi çekmek içinde yapiyor olabilirmi? dikkat çekmek amaciyla birde bazen genizden ses çikartiyor istem disi

Çok soğukkanlı ve umursamaz bir bayanımdır fakat hoşlandığım bir erkeğin yanındaysam saçıma saçma sapan şeyler yaparım. Toplarım açarım kıvırırım oynarım falan yani. Ya bu ondan kaynaklanıyordur yada sayın bendekiben'in de dediği gibi tutarsızlığındandır. Ona karşı büyü yapmayı keserseniz ve gerçek benliğini ortaya çıkarmasına izin verirseniz daha net cevaplar alabileceğinizi düşünüyorum :)

aslinda birseyler yanlis anlasildi sanirim baslangiçta "buyu" olarak adlandirabilecegimiz uygulamalar yaptim ama sonra bunun etkili ama geçici oldugunu dusundum ve vazgeçtim ama gerekirse yine uygularim su an uzerinde çalistigim konu enerji enerjimi gerçektende sonderece yukseltim. sarkaçla çalisiyorum dogru sartlarda olursa bir insan veya olay hakkinda geçmis ve su anla ilgili soru sorabiliyorum ve aldigim cevaplar çok buyuk oranda dogru çikiyor sadece beni ilgilendiren birsey sordugumda sanirim istem disida olsa sarkaci istedigim cevap yonunde yonlendiriyorum. sarkaçla kayip esya bulma, su bulma gibi seylerde yapiyorum ayrica telekinezi konusunda da ilerleme var
ama en onemlisi telepati sessiz bir ortamda nefesimi kontrol ettikten sonra dusundugum insana onu begendigim ve istedigim seklinde telkinler gonderiyorum ve kesinlikle bir nedenden dolayi ya ogun goruyorum yada konusuyorum

iellegal yoldan başarılı olmak, nasıl bir duygu , vicdanın rahatsız ediyormu seni,
bu konuda kimseyle polemige girmek istemem ama sunu da soylemek istiyorum legalite olayina herkes kendi penceresinden bakar.
herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil her insanin ahlaki ve dini degerleri farklidir inanir veya inanmaz ama uyariniz icin tessekur ederim bir gun
vicdanim rahatsiz olursa birakirim :))

tessekurler sanirim bu sitenin amacida bu
paylasilan bilgi basliklari belli
bu konularda bilgi alisverisinde bulunmak

Sayın rosemimosa vücut dilinde pek çok saçı oynama, saçı toplama, dokunma vs. bilgiler olmakla birlikte bir bayanın veya erkeğin saçına temas etmesinin extrem sebepleri olabilir. Bu kişiye özel kişinin kendini saklama, korunma veya ifade etme vs. biçimi bile olabilir. Bunun tam ve net nedenini klasik genel geçer vücut dili yaklaşımları ile bir yere kadar öğrenmeye çalışabilir, fikir sahibi olabilirsiniz. Yaptığınız uygulamalar ile ne derece bağlantılı kişinin bu durumu o ayrı bir konu. Psikoloji bölümünde açmışsınız; evet insan psikolojisi bir muamma. Hangi davranışın bakışın ya da eylemin ne sebep ve/veya sebeplerden yapıldığını öğrenmek ve net budur diye adlandırmak uzman profesyonel dışında amatör yaklaşımlarla çok doğru olmadığı kanaatindeyim. Sizin hangi yaklaşımınız onu bunu yapmaya itiyor? Esas sizin vücut diliniz ona ne ifade ediyor? Hangi bakışınızda, mimiğinizde, ses tonunuzda, hangi kelimeleri kullandığınızda kendisini böyle ifade etmeyi bilinçli/bilinçsiz seçiyor? İyi forumlar diliyorum.
Sevgilerimle... :)

aramizda akraba iliskileri var ayni zamanda komsuda sayiliriz ama ona karsi olan davranislarim siradan arkadasça ama onu kendime yakinlastirmak
icin resimle 3.goze telepati, goz bagci ve sevgi topu gibi sitede buldugum uygulamalar yapiyorum
sanirim benim ona karsi ilgili oldugumu biliyor ve daha onemlisi benim onun benden hoslandigini bildigimi anliyor bazen 3-4 saniyede olsa bakislar
kitleniyor ozelikle gozlerinin icine bakiyorum provoke etmek icin

Sorunuzun cevabı her bayan az çok karşısındaki erkeğin ilgisini çekip çekmediğini anlar.Bu onun ilgi kavramından ziyade sayın joys'un da belirtmiş olduğu gibi bu hareketleri ona yaptıran davranışınız sitilinizde olabilir.Önce kendinizi ,sonra karşınızdaki kişinin davranışlarını objektif olarak incelerseniz çözüm bulabileceğiniz kanaatindeyim.3. kişi olarak ve sizin anlattıklarınıza göre yorum yapmamın sizin fikirlerinizin iyiliğine olmayacağını düşünüyorum.

sizin yaptiklariniz cok mu dogru peki ?uygulamayi o yapinca icin nasil rahat ediyor sahte ask oluyor peki ya sizler yapinca ?burasi bir maji sitesi isteyen istedigini yapar ve bunu kendiside bilir nasil elde ettigini yapanla yapilan arasinda birseydir ve soyle diyim majisyen olmadigi icin yaptigi uygulamalar tutmucaktir belki gercekten o kiz onun kaderindedir bunlari dusunmeden diyip kisiyi o kiza karsi sogutma yasatmayin

sizin sorunuza gelince icime dogan sey kiz karar veremiyor bu diyor tamam bi diyor hayir dengesiz bir ruh hali var bu dengesiz ruh hali sen konusunda sen konusunda fikir sabitleyemiyor ne olumlu ne olumsuz :)

Size tavsiyem onun yaptığı her hareketi kendi üzerinize alınmamakla başlayın. Bayanlar her zaman oynar farkında bile olmuyorlar, bir hobi veya tik bile olabilir. Bir sıcak bir soğuk davranması belki de sizin ilginizden rahatsız olmasından dolayıdır, siz yakınlaşmak istedikçe araya mesafe koymak istiyor olabilir. Arzu ya da sevgi insanın gözünü bağlar, şeyleri olduğu gibi görün görmek istediğiniz gibi değil. Elbette sizden hoşlanıyor olabilir ama sizi gerçekten istiyorsa bunu çok açıkça size belli edebilir. Soru işaretlerinizi giderin. Güzel bir zamanda güzel bir şekilde bunu ona söyleyin, daha ne kadar bekleyeceksiniz? Bu bir kumar elbette, elinize güveniyorsanız oynayın, beklemekle elde edeceğiniz daha da beklemektir. Bir başkası büyük kozlarını çıkarmadan önce siz dökün bütün elinizi. Ancak o zaman bir şansınız olur.

bir bayanın saçıyla oynaması bunalımda olduğunu gösterir. Ve sizin yapmış olduğunuz uygulamalar ruh halini tetiklemiş bilinç altında kendisini size beğendirme güdüsü de var bunu saçını toplayıp açmasından anlaşılıyor kendini her şekilde size göstermeye çalışıyor.

Aslında bir arkadaşım var ve yüzündeki doğum lekesi nedeni ile saçlarıyla çok sık oynar. Rahatsız olup saçlarıyla kapatmaya çalışır , sonra toplar , açar.. vs. değişik değişik şeyler yapar. Saçlarıyla sık sık oynamasının milyonlarca sebebi olabilir. :)

yorumları okudum birkaçında gerçekten , hayretler içerisinde kaldım, kimisi isteyen istediğini yapar , site majisyen , onlar yapıyorda bu arkadaş yapıncamı suç oldu gibisinden cümleler kurmuş, düşüncelere saygı duyarım ama , bu düşüncelere saygı duymam mümkün değil.
her insan sever , her insan beğenir , insan her beğendiğine , onun iradesi dışı uygulamalarla yanaşmasını ben kelimelerle tarif edemiyorum.
kolasının içine uyku hapı koyan, kişinin uygulaması ne ise bu uygulamada budur.
şu bir gerçektir ki, böyle hassas konularda erkekler incinmez ama bayanlar çok incinirler.
kalplerinin kırılması bir kenara kalsın, ileride amacınıza ulasıp , hoşlanma veya sevginiz sona erince, o kızın hali ne olacak .
kücük bir kaçamak mı diyeceksin , yoksa hoşlandık flört ettik , iki medeni insan gibi ayrıldık.
ben bu uygulamayı delikanlılığa hiç yakıştıramadım.
erkek , adı üzerinde erkek gibi hareket etmeli, ucunda ne olursa olsun, mertlikten ödün vermemeli.
bakın yanlış uygulamalardan , doğru sonuç hiçbir zaman çıkmaz,
eğri, cetvelden doğru çizgi çıkarmı...

Genelleme yapilmamali. Hicbir Kadin ayni durumda ayni davranislari sergilemez. Ben hoslanmadigim ama benden hoslandigim erkegin karsisinda cok rahat ve cok kendimden emin olurum ama hoslandigim kisinin karsisinda saclarimlada oynarim, sacmalarimda. Ama malesef genelleme yapilamaz. Striker senin düsüncelerine biraz olsun katiliyorum. Bardagina hap atma...gercekten benzer yönü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri