Slbye. Kayıtlı Üye 31 Eki 2017 #21 Merhaba origanium.. Siteden urum(kuantum hipnoz) veya yule (bakim calismasi)ye ulasamiyorum.ozelden msj secenegi yok
Merhaba origanium.. Siteden urum(kuantum hipnoz) veya yule (bakim calismasi)ye ulasamiyorum.ozelden msj secenegi yok
origanum Yönetici 1 Kas 2017 #22 Onlara özelden mesaj yazılıyor tıpkı her üyeye yazıldığı gibi. Sitede nasıl özel mesaj atılır bilmiyor olabilir misiniz acaba?
Onlara özelden mesaj yazılıyor tıpkı her üyeye yazıldığı gibi. Sitede nasıl özel mesaj atılır bilmiyor olabilir misiniz acaba?
Slbye. Kayıtlı Üye 1 Kas 2017 #23 origanum' Alıntı: Onlara özelden mesaj yazılıyor tıpkı her üyeye yazıldığı gibi. Sitede nasıl özel mesaj atılır bilmiyor olabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla ... Sanirim burasi ozel msj kutusu..cehaletimi mazur görün lutfen?iyi gunler
origanum' Alıntı: Onlara özelden mesaj yazılıyor tıpkı her üyeye yazıldığı gibi. Sitede nasıl özel mesaj atılır bilmiyor olabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla ... Sanirim burasi ozel msj kutusu..cehaletimi mazur görün lutfen?iyi gunler