"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

neden kötü düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet970

Kayıtlı Üye
konuyu nereye açacağımı bilemedim affedin , ben bazı insanlar hakkında hep kötü düşünüyorum of salağa bak ya vs vs diyorum hep kimseyi beğenmiyorum , neden böyleyim sizce ben , ama ailem ve sevgililerime karşı çok iyiyim ama dışardan insanların bazılarını sevmiyorum özelikle işyerinde bazı gelen müşterilere karşı , neden böyleyim ben ?

çok ön yargılısın öncelikle bunu söyleyim peki başkaları senin hakkında böyle düşünse sen bunları duysan ne hisssersin empati kur bakalım.Ayrıca seni eleştirmek için yazmadım birazda ha sevecen yaklşırsan herşey düzelir pozitif düşün pozitif yaşa

Sorununuzun ne oldugunu elbette bilemem ama bu durumu apacik görüyor ve kabul ediyor olmaniz, hatta cözüm ariyor olmaniz, Sizin hicte kötü bir insan olmadiginizi göstertir..En azindan "kör" degilsiniz..

havas bölümünde çok işinize yarayacak dualar var okumanızı tavsiye ederim belki agresifliğiniz yatışır.sonra psikoloğa gidersiniz

Sorunu kabullenmek, cozumun yarisidir...Siz iyimserlik yolunu yarilamissiniz sadece anlayis ve sevgiyle yaklasmayi deneyin...Kendinizi daha cok sevin derim...

Gonule girdin ise
Kendini bildin ise
Sevgi bas taci olur
Sen seni sevdin ise...

hatalarımızı görüp kabul etmemiz onların dönüşmesine neden olur.kabul ettiğimiz zaman içimizdeki evrende kuantum etkisi yaratır pozitif olarak bize geri döner
kabuletmeniz çok iyi herkes bunu yapamıyor.

Görünüşlerine göre yada başka nedenlere göre kişiyi yargılamamak lazım , Kaportaya değil motora bakmak lazım ..
Benim çalıştığım yerdede böyle çok sosyete kendini beğenmiş sanki diğer insanlardan daha üstünmüş gibi gelen insanlar oluyor ve bende onlarla hiç ilgilenmiyorum aç kalacağımı bilsem açlıktan ölürüm ama yine ilgilenmem :) aslında bize yapılan kötülüğe dahi kötülükle karşılık vermemeliyiz ..
Bir yaşanmış olay anlatacağım çok hoşuma gitmişti dinlediğimde ; Evliyanın biri bir mezarları gezip dua ediyormuş ordada bir bekçi varmış ve bekçi onun o saatte hırsızlık yapmak için geldiğini sanmış ve elindeki sopa kırılana kadar vurmuş ondan sonra aradan bir süre geçmiş evliyanın öğrencileri bekçiye gidip demiş sen ne yaptın o böyle böyle bir zaat bekçi hemen gidip özür dilemek istemiş evliya da ; aslında sen bana iyilik yaptın sen bana vurdugunda ben sabrettim sabrettiğim için çok büyük maneviyat kazandım ben senin iyiliğin için dua ediyordum demiş .. Hepimiz böyle olabilsek keşke sevgiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri